This page is also available in: English

1 februari 2022

Passief inkomen met DRIP

Uitleg in het Nederlands over hoe yield farming via het DRIP Network werkt en hoe je daar met een kleine investering HEEL veel uithaalt.

DRIP Network is gecreëerd door Forex Shark, je kunt hem volgen op Telegram. DRIP is op 7 september 2022 door DAPP Radar beoordeeld en ze hebben hen beoordeeld als een laag risico investering. Je kunt de whitepaper downloaden van de website van DRIP en hierin vind je alle info.

DRIP valt onder Yield Farming. Je ontvangt dan rente op rente op rente, waardoor je in totaal een hoog rendement kunt halen. Wat veel mensen niet weten is dat er een SPEL element toegevoegd is aan DRIP. De meeste mensen gaan daarom voor het minimale resultaat en dat is NETTO 265% (BRUTO 365%). 365 dagen x 1% ontvangen over je inleg. Maar je betaalt als je het laat uitbetalen ook 10%, vandaar dat er een verschil zit tussen NETTO en BRUTO 365%

De andere 2 spelregels zijn:

  • Maximum uitbetaling is 100.000 DRIP
  • Er geldt een whaletax die oploopt tot 50% als je grotere aantallen DRIP in een keer laat uitbetalen

RECOMPOUNDEN is in cryptotermen dat je de ontvangen rente weer terugstopt in de investering. DRIP noemt dit, om in hun terminologie te blijven HYDRATEN.

De manier die de meeste mensen gebruiken is een X bedrag investeren en 365 dagen claimen.
Voorbeeld:
Iemand stort 10.000 DRIP (dd 7 september 2022  waarde van ca. $78.100 (incl. de 10% depositfee)) ,
1% per dag is 100 DRIP = met de huidige koers ca. $639 dollar PER DAG, x 365 dagen = $233.235
In een jaar tijd is de ROI (Return on Investment) dus: $78.100/$233.235 x 100% = 33.48% rendement in 1 jaar!!

Een kennis van iemand die we kennen heeft bijvoorbeeld 150.000 in DRIP gestort. En zo werd het ook aan ons uitgelegd.
Wat ze vergeten waren te vertellen is dat als je de DEPOSIT doet, dus bijv. de 10.000 DRIP stort, dat je dat KWIJT bent!
Daar schrokken we in eerste instantie enorm van, want dat ontdekten we NADAT we de storting hadden gedaan. MAAR… Het is dus nog steeds aantrekkelijk 🙂 !

Waar wordt de 1% rente per dag van betaald?
De 1% rente wordt betaald van de aankoop-, verkoop- en hydratefee en van de whaletax. Dit zit heel goed in elkaar EN hierdoor is de liquiditeit om de 1% te kunnen betalen geborgd.  Vandaar ook het lage risico.

Pas nadat we er zelf ingestapt waren, ontdekten we de 3 SPELREGELS en in het officiële chat Telegramkanaal van DRIP ontdekte ik dat er mensen waren die het hadden over dat ze van DRIP konden leven en dat dit veel langer doorliep dan de 365 dagen.

Leo is toen gaan uitzoeken hoe dat zit. En hij kwam met een eerste strategie voor het aantal DRIP dat wij in eerste instantie hadden gekocht. (Overigens was de koers in januari bijna $70 en hij is in het voorjaar zelfs boven de $200 geweest.
Hij ontdekte dat er een GAME OVER element zit in DRIP.
Het spel is over als je OF 100.000 DRIP uitbetaald hebt gekregen OF op 365% van je deposit zit.

Je kunt de termijn van 365 dagen verlengen door steeds weer bij te storten. Dat is het hydraten – dan groeit het en wordt telkens vanaf dat moment die 365 dagen ingegaan. MAAR ondertussen moet je er dus voor zorgen dat je het moment dat je op 365% van je deposit zit zo lang mogelijk moet uitstellen. EN als je rond de 27.500 DRIP in je deposit hebt zitten, dan kom je uit op die maximum uitbetaling van 100.000 DRIP.

EN je wilt natuurlijk zo weinig mogelijk whaletax betalen. Vandaar dat Leo met een strategie van tussen de 4 en 5 jaar komt.

Naarmate de maanden vorderden en de koers ging dalen, kwamen we tot nieuwe inzichten. Namelijk…

In eerste instantie had Leo berekend dat als je 125 DRIP in je DEPOSIT deed, je na 1 maand al de eerste DRIP kunt claimen/uit laten betalen. MAAR… we ontdekten dat er nog een veel sterkere strategie is, voor iemand die de eerste 9 maanden kan wachten.

En dat is:

START MET 10 ACCOUNTS VAN 10 DRIP (voor minder dan $800 totaal)

Zelfs als de koers 5 jaar lang op maar $1 dollar staat, ontvang je ca. $50.000 PER account, dus in totaal in 5 jaar minimaal $500.000!!

Als de koers gemiddeld op 7 dollar staat, dan zit je al op ca. 450.000 dollar per account en heb je dus in totaal in 5 jaar 4,5 MILOEN!

Natuurlijk ontvang je steeds meer naarmate de tijd vordert. De eerste 9 maanden ben je bijvoorbeeld vooral bezig om te zorgen dat je boven de 100 DRIP komt, zodat je minimaal 1 DRIP per dag rente ontvangt.

Met de GRATIS strategie die we je aanbieden, vul je JOUW startdatum in, en het document berekent precies wanneer je wat moet doen. En dat is belangrijk want:

 • Kies een VAST moment uit, waarop je de actie ALTIJD doet. Dus wanneer weet je dat je altijd wakker bent en beschikking hebt over je telefoon of computer?
 • Zet ALLE DATA in je agenda. Zodat je het niet vergeet. Je kunt natuurlijk ook de eerste 1-2 jaar doen en daarna weer opnieuw gaan invullen. Maar heb het IN JE AGENDA.
 • Zie die actiepunten als JOUW WERK. Als je bijv. een dag te laat bent, kan het schema in de soep lopen en dat kan je uiteindelijk letterlijk duizenden of wel 10.000-den dollars schelen!

DRIP is een token dat je niet rechtstreeks kunt kopen. Het is een pair met BNB (Binance Smart Chain BSC). Dus je koopt eerst BNB en ruilt dit om naar DRIP. En als je van DRIP naar geld wilt, ruil je DRIP om naar BNB. En dan kun je ofwel met BNB betalen ofwel ga je het nogmaals converteren naar een valuta als euro of dollars.

Om tot het DRIP Network toegelaten te worden heb je een BUDDY-LINK nodig. Kopieer onderstaande tekens:
0xac6C6BdC585BF6C3fd52FEA5dfB820F5595d5De7

Als deze stappen wat te snel voor je gaan, hebben we ook nog een heel uitgebreid document inclusief de stappen voor het aanmaken van de MetaMask Wallet. EN we hebben natuurlijk de 10 DRIP strategie die we je GRATIS beschikbaar stellen.

We hebben ook een Telegramgroep waarin je kun je ook vragen kunt stellen of hulp vraagt.

Wij willen ECHT dat iedereen financieel onafhankelijk is zodat hij/zij zijn hart kan volgen.
Dat is uiteindelijk waar het om draait in het leven: Dat je je hart, je passie volgt.

Hoe je dagelijks 1% DRIP tokens verdiend
STAP VOOR STAP

IN VIER STAPPEN NAAR JE DRIP DEPOSIT
 1. Klik hier of op de button met ‘Klik hier om je DRIP token te staken’ en connect je MetaMask of Binance Smart Chain Wallet  rechts bovenin bij ‘CONNECT WALLET’ op de DRIP Community website
 2. Ga naar FAUCET (menu) en vul in het blauwe blok bij ‘GET A BUDDY’ dit buddy-adres in 0xac6C6BdC585BF6C3fd52FEA5dfB820F5595d5De7 en bevestig deze transactie (minimale kosten)
 3. Ga nu naar SWAP en vul het aantal BNB in dat je om wilt zetten naar DRIP, klik op ‘BUY’  en je verruilt je BNB voor tokens op de native desk.
  (Wil je starten met een X-aantal DRIP, zorg dan dat je 10% meer berekent. Dit vanwege de 10% deposit tax. Als je voor een X-bedrag wilt investeren, maakt dit niet uit).
  Houd wat extra BNB achter voor hydraten/compounden (0,3 BNB brengt je al een heel eind – hydraten kost een paar cent per keer)TIP: Bereken hier hoeveel BNB je nodig hebt op deze website. (bedenk dat gasfees vaak het laagst zijn op tot 10-11 uur ‘s morgens
 4. Ga nu terug naar FAUCET, klik op MAX en vervolgens klik je op ‘DEPOSIT’ en bevestig de transactie in je Wallet.

GEFELICITEERD! Je hebt zojuist je DRIP gestaked in de Faucet Contract en nu begint het pas echt!

Om tot het DRIP Network toegelaten te worden heb je een BUDDY-ADRES nodig. Kopieer onderstaande tekens:
0xac6C6BdC585BF6C3fd52FEA5dfB820F5595d5De7

Als deze stappen wat te snel voor je gaan, hebben we ook nog een heel uitgebreid document inclusief de stappen voor het aanmaken van de MetaMask Wallet. EN we hebben natuurlijk de 10 DRIP strategie die we je GRATIS beschikbaar stellen.

We hebben ook een Telegramgroep waarin je kun je ook vragen kunt stellen of hulp vraagt.

Wij willen ECHT dat iedereen financieel onafhankelijk is zodat hij/zij zijn hart kan volgen.
Dat is uiteindelijk waar het om draait in het leven: Dat je je hart, je passie volgt.

DISCLAIMER
We zijn geen financieel adviseur. We delen alleen waar we met een zeer laag risico zijn ingestapt EN waar we zelf enthousiast over zijn en weten dat het werkt.

LET OP: Dit passief inkomen is NIET voor de rest van je leven, maar voor ca. 4-5 jaar.
De verwachting is dat je van de inkomsten gemakkelijk kunt rondkomen (voor de rest van je leven?).

We raden je aan om hiermee alleen te starten als je het risico dat je je inleg kwijtraakt durft te nemen.
Het is een zeer laag risico, maar er is altijd een risico.

Misschien vind je dit ook interessant

Hoe ons huwelijk na 25 jaar pas echt begint

This page is also available in: English

Zelf calendula zalf maken met een simpel recept

This page is also available in: English

Vidafy nu ook in Nederland en Europa

This page is also available in: English

Er ligt iets beters in het verschiet

This page is also available in: English