This post is also available in: Engels

Ontdek hoe je 265% netto jaarlijkse inzetbeloningen kunt verdienen met de #2 DEFI Project op alle Binance Smart Chain!

Dankzij 1% dividend PER DAG, kun je een passief inkomen opbouwen EN ontvangen.
En waarom dit een investering met laag risico en (zeer) hoge opbrengst is.

Via een betrouwbare bron ontdekten we DRIP als een vorm van passief inkomen. En omdat we toch op zoek waren naar manieren van investeren, kwam dit precies op het juiste moment. We kwamen erachter dat er veel meer achter zat dan we in eerste instantie dachten. En zien enorme kansen om hier de komende paar jaar in elk geval ruimschoots van te kunnen leven en zelfs een aantal plekken te kunnen creëren met een voedselbos etc.

Voor geïnteresseerden hebben we een nieuwe groep op Telegram gemaakt en hiervoor een uitleg gegeven, nadat we zelf een strategie hadden gemaakt die snel geld kan opleveren. En de hoeveelheid hangt af van het aantal DRIP waarmee je start.

Er zijn steeds meer mensen die DRIP ontdekken. Maar weinigen beseffen dat er een strategie nodig is om een maximale uitbetaling te krijgen. Sommigen noemen het ook een spel, omdat er een aantal ‘spelregels’ zijn:

 • Maximale claim is: 100.000 DRIP
 • Je kunt maximaal 365% x je inleg vergroten
 • Er is een whaletax die kan oplopen tot 50%

Hoe speel je het ‘spel’ dan?
>  Je wilt voorkomen dat je veel whaletax betaalt, want dat gaat van jouw inkomsten af.
>> Je wilt zo dicht mogelijk bij de maximale claim van 100.000 DRIP komen
>>>Doordat je de 1% per dag ook als deposit kunt terugstorten, verhoog je je oorspronkelijke inleg, waardoor de 365% ook steeds hoger wordt.

We weten dat er iemand is die met 150.000 is ingestapt. Het ENIGE voordeel hiervan is, is dat je vrijwel onmiddellijk een passief inkomen hebt.
MAAR
het leuk is, dat als je met 10 DRIP begint (koers d.d. 15-02-2022 ca. $125 per stuk), je in ca. 5 jaar ook letterlijk miljoenen dollars ontvangt.

Waarvan betalen zij de 1%?
Voor elke transactie wordt er een taxfee berekend:
* 5% taxfee voor als je hydrate/compound, wat wil zeggen dat je het geld in ‘de pot’ stopt
* 10% taxfee voor als je je eerste DRIP koopt EN 10% taxfee als je verkoopt.
Vanwege de whaletax kun je maximaal 50% taxfee betalen als je verkoopt.
* Daarnaast wordt ALLE DRIP die je hebt gekocht EN wat je hydrate/compound en dus ook als DEPOSIT inzet, geburned. (zie uitleg hieronder)

Door deze taxes en omdat er veel DRIP wordt geburned zijn er voldoende liquide middelen om iedereen uit te betalen.

Wat is burnen? Zodra je begint met DRIP en je hebt bijvoorbeeld 10 DRIP gekocht en als DEPOSIT erin gezet, dan ben je die 10 DRIP kwijt! Je vergoeding is de 1% rente/dividend per dag. Het is dus niet zo dat alles wat je inlegt om de 1% over te ontvangen, ook weer kunt claimen.

Nu denk je misschien: AAAAHHH, maar dan ben ik mijn inleg kwijt, dus het is bedrog…
Dan wil ik je uitnodigen om onze strategie voor 10 DRIP te downloaden. Deze strategie bedenken heeft HEEL VEEL UREN van manlief gekost.

Als je ook starten me DRIP, dan heb je een BUDDY-adres nodig. We vinden het fijn als je ons adres gebruikt, zodat we vanuit DRIP een 10% vergoeding van jouw aantal DRIP ontvangen. Dit is een vorm van affiliate marketing. Iets wat jij ook kunt ontvangen, als jij mensen ook verwijst om in DRIP te investeren.

Ons buddy-adres: 0x2E29eC5A5986c5530f159feEDc1Fb979263Ef046

Hoe kom je aan DRIP?

DRIP (BEP-20) is een token en dus geen cryptocoin. Je kunt het verkrijgen door BNB(BSC) te swappen.
Hoe doe je dat? En wat heb je ervoor nodig? We hebben alle stappen voor je uitgebreid op een rij gezet EN in beeld gebracht:

Klik hier voor een Nederlandstalige handleiding

Wil je nog meer details en uitleg? Bekijk deze Engelstalige video:

Hoe je dagelijks 1% DRIP tokens verdiend
STAP VOOR STAP - ENGELSTALIG!

IN VIER STAPPEN NAAR JE DRIP DEPOSIT
 1. Klik hier of op de button met ‘Klik hier om je DRIP token te staken’ en connect je MetaMask of Binance Smart Chain Wallet  rechts bovenin bij ‘CONNECT WALLET’ op de DRIP Community website
 2. Ga naar FAUCET (menu) en vul in het blauwe blok bij ‘GET A BUDDY’ dit buddy-adres in 0x2E29eC5A5986c5530f159feEDc1Fb979263Ef046 en bevestig deze transactie (minimale kosten)
 3. Ga nu naar SWAP en vul het aantal BNB in dat je om wilt zetten naar DRIP, klik op ‘BUY’  en je verruilt je BNB voor tokens op de native desk.
  (Wil je starten met een X-aantal DRIP, zorg dan dat je 10% meer berekent. Dit vanwege de 10% deposit tax. Als je voor een X-bedrag wilt investeren, maakt dit niet uit).
  Houd wat extra BNB achter voor hydraten/compounden (0,3 BNB brengt je al een heel eind – hydraten kost een paar cent per keer)TIP: Bereken hier hoeveel BNB je nodig hebt op deze website. (bedenk dat gasfees vaak het laagst zijn op tot 10-11 uur ‘s morgens
 4. Ga nu terug naar FAUCET, klik op MAX en vervolgens klik je op ‘DEPOSIT’ en bevestig de transactie in je Wallet.

GEFELICITEERD! Je hebt zojuist je DRIP gestaked in de Faucet Contract

PS: Lukt het je met deze verkorte beschrijving niet? Download dan onze complete stap voor stap handleiding, waarmee het jou ook gegarandeerd lukt. En heb je vragen? Stel ze in onze Telegramgroep!

Om tot het DRIP Network toegelaten te worden heb je een BUDDY-ADRES nodig. Kopieer onderstaande tekens:
0x2E29eC5A5986c5530f159feEDc1Fb979263Ef046

Wil je ook een volledig uitgewerkt plan hebben, wat je wanneer kunt ontvangen als je start met 10 DRIP? Klik dan hier om de volledige strategie PER DAG uitgewerkt te ontvangen.
Pas de startdatum aan met de startdatum van jou en je weet precies wanneer je wat moet doen EN wanneer je ONGEVEER welke bedragen ontvangt. Je kunt ook handmatig de koers van dat moment aanpassen, waardoor het inkomen lager of (nog veel) hoger kan komen te liggen. Door de ingenieuze opzet van en codering van het DRIP Network, is de verwachting dat de waarde van DRIP alleen maar zal stijgen (met af en toe een kleine daling).

(d.d. 15 februari 2022 is 10 DRIP een investering van ca. 1500 dollar inclusief (gas)fees)
(UPDATE 25 mei 2022 = 10 DRIP een investering van ca. 180 dollar!)

Hoe hoger je startbedrag, hoe sneller je direct een passief inkomen hebt. Het eindresultaat is voor iedereen ongeveer hetzelfde MITS je de juiste strategie toepast. We kunnen je ook onze eigen strategie voor 80 DRIP toesturen. Start je met een heel ander aantal, en wil je dat Leo ook voor jou de strategie bedenkt, dan kan dit voor €250.

UPDATE: De koers is op 25 mei 2022 ca. 16-17 dollar per stuk

Goed tijdstip om te starten

Met 80 DRIP (10% extra kopen!!) kun je na 3 maanden claimen (investering nu ca. $1500)
Met 125 DRIP (10% extra kopen!!) kun je na 1 maand claimen (investering nu ca. $2350)
Starten met 125 DRIP zorgt wel voor MEER DRIP wat je in ca. 5 jaar kunt claimen!
Door de lage koers laten wij momenteel geclaimde DRIP staan omdat we het inkomen nu niet direct nodig hebben en gaan het pas omzetten naar cash als de koers weer gestegen is.

De lage koers is gekomen omdat de bedenker ook het spel Animal Farm is gestart met wat start problemen waardoor hij een tweede versie heeft moeten maken die zeer recent is gelanceerd. De verwachting is dat de koers van DRIP daardoor weer gaat stijgen. Maar zelfs als de koers $10 is, kun je er toch nog ca. $650.000 uithalen verdeeld over 5 jaar (bedragen per maand worden steeds hoger naarmate de maanden verstrijken). 

Dankzij een passief inkomen, kun jij je hart volgen en je persoonlijk verder ontwikkelen, anderen (belangeloos) te helpen of de community te starten die je graag wilt. Wat het ook is, op dit moment leven we nog in een maatschappij waarin je geld nodig hebt om meer te kunnen doen, van wat je het liefste wilt doen. Crypto is een Gedecentraliseerde Financieel systeem, wat staat in de blockchain. Dat betekent dat talloze computers gesynchroniseerd moeten worden na een wijziging. Dit betekent ook dat fraude vrijwel onmogelijk is. Daarnaast zijn inkomsten uit crypto veelal onzichtbaar voor de blauwe envelop, waardoor je ook op dat front uit de matrix aan het stappen bent. 

Het is een opstap naar de nieuwe aarde, die we momenteel met elkaar aan het scheppen zijn.
Een aarde waarin we geld als ruilmiddel kwijt willen zijn.
Maar tot die tijd, helpt het je om je baan/bedrijf op te zeggen en te leven zoals jij dat het liefste wil.

DISCLAIMER
We zijn geen financieel adviseur. We delen alleen waar we met een zeer laag risico zijn ingestapt.

We hebben zelf in dit project ca. €5500 geïnvesteerd (inclusief alle gasfees – aankoopkoers 68 dollar) en hebben een prachtige strategie bedacht (ook vele dagen werk) waarbij we na 3 maanden al een inkomen van ca. $3000 per minimaal maand  hebben opbouwd – gebaseerd op de koers van de aankoop). Daarnaast hebben we een tweede wallet gestart met 10 DRIP waarmee we onze kinderen gaan helpen.
Met 10 DRIP kom je uiteindelijk ook aan een enorme opbrengst, alleen laat de eerste uitbetaling wat langer op zich wachten (ca. 9,5 maand).

LET OP: Dit passief inkomen is NIET voor de rest van je leven, maar voor ca. 4-5 jaar.
De verwachting is dat je van de inkomsten gemakkelijk kunt rondkomen (voor de rest van je leven?).

We raden je aan om hiermee alleen te starten als je het risico dat je je inleg kwijtraakt durft te nemen.
Het is een zeer laag risico, maar er is altijd een risico.