This page is also available in: English

1 oktober 2022

NEXO, de alternatieve bankMeer info EN een stap voor stap handleiding

Tijdens de presentatie van NRGY van vandaag werd heel veel duidelijk over wat er op financieel gebied staat te gebeuren. De elite wil een CBDC introduceren.  Een Central Bank Digital Coin. Het bijzondere aan deze coin is dat deze programmeerbaar is!! Dat wil zeggen dat men ALLES kan wijzigen wanneer ze dat willen. Dat betekent dat ze bijvoorbeeld kunnen vaststellen waar jij die coin aan uit mag geven. Bijvoorbeeld NIET aan vlees. Of niet aan biologisch fruit. Of niet aan bepaalde medicijnen. Of dat je niet meer op je werk mag komen, omdat je op een bepaalde plek bent geweest. Of je verzekering wordt geweigerd omdat je niet sport. Etc. Etc. Er werden ook filmpjes getoond waarin letterlijk wordt toegegeven dat het ‘mooie’ van deze CBDC is, dat ALLE transacties te traceren zijn (bekijk hier de replay).

Natuurlijk weten we dat ze cash geld proberen te weren (wat in Nederland al een stuk beter lukt dan in Portugal!!). Maar met een digitale coin bestaat gedrukt geld niet meer. En is alles te manipuleren.

Er werd onder meer gezegd dat het kwijtschelden van leningen, momenteel in Amerika, de weg ernaar toe is. Blijkbaar is men in Amerika al begonnen met het kwijtschelden van studentenleningen (dit werd door onze dochter bevestigd die vrienden in de VS heeft en dit artikel op het Witte Huis bevestigt dit ook). Ik hoop dat de studenten die dit accepteren hier NIET iets voor tekenen. Want als ze dit wel doen, dan geeft dit de regering enorm veel macht! En worden ze straks klem gezet.
Volgens de presentator is dit de ‘mark of the beast’. Het zou kunnen, maar de C-vax heeft in mijn ogen hiermee al een begin gemaakt. Deze groep is voortaan al te traceren.


Wil jij straks nog een keuze hebben?

Zorg dan dat je nu al je financieën anders regelt. Zorg allereerst voor een alternatieve bank.
Wij hebben al een poos een rekening bij Nexo, en dat bevalt ons zeer goed.

Nexo is een exchange (een platform waar je koopt en verkoopt), een bank (met eigen debit card – Mastercard) en Wallet in een!

Bij Nexo staat je spaargeld veilig EN je ontvangt een mooie rente. Een vriend van ons, nam ons advies ter harte, zette er geld op na verkoop van een huis, en meldde dat hij na 6 dagen al €300,- rente had!! Je rente wordt dagelijks bijgeschreven!! Je krijgt dus ook nog rente over rente.

Daarnaast konden we via Nexo weer een debit card krijgen. Dankzij deze debit card konden we in Scandinavië gelukkig o.a. de tol betalen én ook de ferry boeken van Noorwegen naar Denemarken. Eind 2020 pakte de Rabobank onze creditcard af, omdat we geen werk meer hebben (ook al stond er veel meer geld op dan we ooit in ons werkende leven hadden kunnen realiseren!!). Sindsdien waren sommige betalingen wel een uitdaging.

Veel buitenlandse betalingen gaan nu eenmaal vaak via een credit card. Al ben ik al heel blij dat ik met mijn zakelijke KNAB-rekening ook een PAYPAL constructie heb, waardoor dat al een mooi alternatief was als dat werd toegestaan.

Maar het hebben van een echte debit card maakt het wel makkelijker!

LEO VERTELT WAAROM WE VOOR NEXO HEBBEN GEKOZEN

“Waarom heb ik voor Nexo gekozen? Nog voor dat ik überhaupt ingestapt was in de wereld van Crypto, DeFi (Decentralized Finance) en NFT’s heb ik veel onderzoek gedaan naar hoe het werkt. Gaandeweg ontdekte ik hoe het hele cryptogebeuren in elkaar stak. Door mijn achtergrond qua opleiding, waar ik veel geprogrammeerd heb, doorzag ik de blockchain structuur al snel. Daardoor was het ook duidelijk waarom de crypto (en wat daaraan verwant is) gedecentraliseerd is: de blockchain staat op miljoenen computers en wordt door evenzoveel mensen onderhouden. Er is geen centrale eigenaar, zoals een bank. Zo ook kwam Nexo toen op mijn pad.

Maar wat is Nexo dan? Nexo is een bedrijf dat zich richt op enerzijds het laten groeien van je rijkdom en het veilig stellen en zich anderzijds richt op het creëren van innovatieve, gemakkelijke en duurzame oplossingen in de leenmarkt. Een soort van bank dus. Met dit verschil, dat zij gebruik maken van de blockchain. Middels hun website, net als vele anderen, kun je én van de blockchain gebruik maken én van hun producten. Ze hebben een prachtige missionstatement die mij ook aansprak:

Disrupting the financial system, one bit at a time
Mission statement Nexo

Op hun website kun je hier alles over Nexo lezen. Toen ik een account aanmaakte bij Nexo was dat vooral omdat ze een debit card zouden leveren in de toekomst, daar heb ik me toen voor aangemeld. Inmiddels heb ik deze buitenlandse debit card van Nexo ontvangen en heb er ook al contant geld mee gehaald bij de geldautomaat in Nederland. Je kunt dus heel eenvoudig van je crypto euro’s maken en zo het systeem van banken omzeilen.

Wat spreekt mij aan? Naast de debit card was en is Nexo voor mij ook interessant, omdat ze eerst veel gedaan hebben om het bedrijf op te bouwen, zodat het body kreeg en naamsbekendheid. Daarnaast geven zij WEL rente op je tegoeden en deze worden dagelijks (!) bijgeschreven op je account. Aan de hoeveelheid van de te ontvangen rente hebben ze een loyaliteitsprogramma gekoppeld, waardoor de gebruiker zelf bepaald hoeveel rente hij of zij ontvangt of betaald. Hoe meer je investeert in Nexo, des te gunstiger het voor je is.

Ik heb zelf maximaal geïnvesteerd, omdat ik naast de voordelen ook in dit bedrijf geloof en zijn groeimogelijkheden. Je hoeft slechts 10% van je ‘assets’ (totaal portofolio – totaal wat je aan tegoed hebt staan) te investeren in Nexo om maximaal te profiteren.

Niet alleen krijg je dan meer rente en betaal je minder fees, hoe meer mensen in Nexo investeren, hoe meer het Nexo-token in waarde stijgt en dus de verhouding van jouw investering automatisch ook groeit t.o.v. de rest. Op dit moment is die bij mij gegroeid naar meer dan 25% en hier kan ik ook mee betalen als ik zou willen.

Nexo is naast een wallet ook direct een gedecentraliseerde cryptobeurs, een DEX (decentralized exchange). Je kunt je Euro’s (EURX) of andere (crypto)munten en tokens daar kopen/omruilen voor andere. En omdat Nexo ook nog eens een cashback policy heeft, wordt je beloont voor het gebruik van je debitcard en andere acties. Nexo heeft ook een pro-site voor de handelaren, daar maak ik verder geen gebruik van. Nexo ondersteund in tegenstelling tot andere beurzen meerdere platforms waarover de coins en tokens verhandeld kunnen worden.

Ik heb overigens uitgezocht welke wallets ook een debit/creditcard leveren, naast de bekende grote jongens, werden ook een aantal anderen genoemd, waaronder Nexo. Ik wil in ieder geval nog één wallet met debit card erbij, zodat ik nog meer risico kan spreiden en mijn tegoeden op meerdere plekken verspreid staat en niet meer (Zoals vroeger) op 1 (spaar) rekening.”

Veel liefs,
Leo & Hilleen

Open een eigen account bij NexoEn ontvang van hen $25 aan Bitcoin (bekijk de voorwaarden op hun site)

Natuurlijk kun je zelf direct aan de slag en er een rekening openen. Geld naar toe overboeken, zodat het sowieso veilig staat. Want als de banken vallen, blijft Nexo staan! Die is niet betrokken bij de WEF-praktijken.

Daarnaast kun je zorgen dat je bijvoorbeeld wat crypto koopt, zoals de NEXO coin, waarmee je het ‘level’ bepaalt. En dat zorgt voor de hoogte van je rente en de kosten die je betaalt.

Het is niet lastig, maar wil je een handleiding, dan bieden we die graag!

Onze missie is dat jij financieel onafhankelijk bent, zodat je VRIJ bent de keuzes te maken die je ECHT wilt (leven vanuit je hart).

Andere artikelen die je wellicht interessant vindt

Er ligt iets beters in het verschiet

This page is also available in: English

Community’s – Ideologie of Haalbaar?

This page is also available in: English

Een nieuwe vorm van slavernij

This page is also available in: English

Lessen in Frankrijk

This page is also available in: English

Deel deze pagina: