This post is also available in: Engels

ALTERNATIEF PENSIOEN EN PASSIEF INKOMENNRGY - DEFI - Gedecentraliseerd Financieel Systeem

Ik heb de indruk dat er in de wereld van crypto een nieuwe revolutie aan de gang is. Eentje waarbij het niet langer draait om geld te verdienen via het traden (coins kopen en verkopen), maar dat er nieuwe manieren van geld verdienen bijkomen, die blijkbaar ook een nieuwe generatie van mensen aanspreekt die het anders willen. Want het financiële systeem zoals we het kennen, gaat vroeg op laat op de schop. Alle landen in de wereld zijn failliet. Er wordt dagelijks enorme sommen geld bijgeprint (tegenwoordig kun je natuurlijk zomaar wat nulletjes toevoegen in de computer – tenslotte wil men van het contante geld af ;).  Sinds wij ons vorig jaar zomer (2021) zijn gaan verdiepen in Crypto, ontdekken we de mooie kanten ervan.

  • Crypto is gedecentraliseerd, wat betekent dat transacties op legio computers staan en dat fraude dus vrijwel onmogelijk is. Want het kraken van een computer, betekent niet dat de gegevens in alle andere computers ook zijn aangepast.
  • Daarnaast is crypto van NIEMAND en tegelijkertijd van IEDEREEN! Dat betekent dat we er allemaal van kunnen profiteren. De bedenkers van iets kunnen iets helemaal uitdenken en programmeren en in zogenaamde smart contracts gieten (een smart contract is eigenlijk VOORAF vastleggen van de afspraken/formules met betrekking tot die specifieke Coin of Token, zodat er niet mee gesjoemeld kan worden.
  • Crypto gaat buiten de banken om en bijna alle crypto accounts zijn onzichtbaar voor de regeringen (behalve bijvoorbeeld Bitvavo, die de Nederlandse overheid informeert en Coinbase die de data doorgeeft aan de Britse regering van UK-inwoners! Maar vrijwel alle andere partijen geven niets door, waardoor regeringen geen idee heeft of en hoeveel jij hebt van of verdiend hebt met crypto. Zo lang je tenminste niet ‘geld’ vanuit je crypto account, overboekt naar een reguliere bankrekening! Want die transacties zijn natuurlijk altijd te herleiden.
NRGY is een uniek DeFi project, waarbij jij een stukje van de bank kan zijn, waardoor andere bedrijven kunnen groeien. NRGY maakt gebruik revolutionaire financiële technologieën met veel aandacht voor het stimuleren van een groeiende netwerkgemeenschap.

Hierbij de uitleg van waarom NRGY als DEFI systeem werkt.
En hoe jij deel kunt uitmaken van een alternatieve bank:

Door dus te investeren in NRGY help je het mede mogelijk maken dat er meerdere DAPPS (Decentralised Applications) gemaakt kunnen worden. EN… Onder iedereen die 25 NRGY of meer bezit wordt 20% van de totaalomzet die alle DAPPS gaan maken verdeeld! En iedereen die 500 heeft deelt mee in 5% van de totaalomzet.

Zelfs de groep van mensen met 25 NRGY is nog klein. Op het moment van het maken van onderstaande uitlegvideo hadden 150 mensen een account met 25 NRGY of meer. En slechts een paar 500 of meer. Ik denk dat inmiddels hooguit 180 mensen 25 NRGY of meer hebben. Hoe verder het project volgt, hoe kleiner de kans dat iemand het zich kan permitteren om 25 NRGY te kopen.

Hoeveel kun je mogelijk verdienen door NRGY te staken?
Bekijk dit voorbeeld:

Waarom je nu nog geen 25 NRGY hoeft te kopen om toch 25 NRGY te hebben!!!

Nu is NRGY nog altijd in de beginfase en kun je nog met een relatief kleine investering meedoen. Sterker nog, je hoeft nu niet eens 25 NRGY te kopen om toch 25 NRGY te ontvangen!! Maar… hoe langer je wacht, hoe hoger het startaantal. Nog 30 weken met bonus. Daarna moet je echt 25 NRGY kopen, ZONDER BONUS.

Overzicht met hoeveel NRGY je moet kopen om na het migreren 25 NRGY te hebben. 27 juni is de laatste dag dat de 70% bonus geldt. De 4 weken daarna geldt de 60% bonus. Dat betekent dat je na 27 juni 1 NRGY meer moet kopen om op 25 NRGY uit te komen.
Let op, elke 4 weken gaat de bonus 10% omlaag en moet je dus 10% meer kopen! Op 28 juni 2022 begint week 17. Let op: Als er een week geen NRGY gestaked is, wordt de week niet meegeteld!

Bonus structure buying NRGY in order to have 25% and share in the revenue!

Met welke investering ontvang je direct een 60% bonus EN is de waarde na het vastzetten voor (op dit moment nog 25 weken) bijna ook nog eens verzesvoudigd. Een betere ROI ken ik op dit moment niet!

Je moet nu dus 16 NRGY kopen twv ca $103 = $1648 = ca. € 1577 (excl transactiekosten).
Dat ga je migreren naar het Polygon netwerk en dan heb je daar 25,6 NRGY à ca. $ 661 = $ 16.815.  Dat is een ROI (Return on Investment) van meer dan 1000%!!
(Deze berekening is gemaakt met de koers van 30 juni 2022)

Stroomdiagram gemaakt door BonCryptoGuy voor snel inzicht:

Nu vraag je je misschien af, ja leuk dat ik meedeel in omzet van DAPPS maar wie zegt dat die gaan komen?

GOED NIEUWS! De eerste wordt deze maand gelanceerd!

En het is een bijzonder revolutionair idee: Een marktplaats voor intellectueel eigendom gebaseerd op crypto.
Het heet STARSTAKE en stelt iedereen die content maakt (muzikant, zanger, artiest, kunstenaar, architect, ontwerper, etc) in staat om direct een interactie met hun fans te creëren, danwel een fanbase op te bouwen. Van crowdfunding tot het verkopen van tickets, van merchandising tot het belonen van fans die de laatste single delen op social media. ALLES is mogelijk. Zelfs het hebben van een eigen coin.

Hieronder tref je een korte introductie van STARSTAKE. Om snel een beeld te krijgen.

Hieronder tref je een demonstratie aan van half april 2022.

Wil je graag meer details weten over dit nieuwe platform? Misschien ben je zelf iemand die te maken heeft met intellectuele eigendommen, dan is het zeker interessant om te bekijken en verder te delen met iedereen die in dat gebied actief is, want zij kunnen daar straks gratis een account aanmaken. En persoonlijk denk ik dat iedereen die er in het begin bij betrokken is, enorm gaat profiteren, en zal profiteren van een grotere bekendheid, dankzij het feit dat het aanbod in het begin van deze startup nog niet enorm zal zijn.

Het project heeft aardig wat vertraging gehad, mede doordat ze besloten over te stappen van het ETH netwerk naar het Matic/Polygon netwerk. Maar ook omdat dit platform technisch zo extreem vernuftig is, dat het echt ontzettend veel programmeerwerk kost en veel hoofdbrekens. En je weet het: Je krijgt maar 1 kans voor een eerste indruk en die moet direct goed zijn.

Ze stonden in april ook op de Cryptobeurs in Miami en kregen veel lof. Het is echt totaal iets nieuws en zal het landschap van artiesten voorgoed veranderen. Starstake heeft de potentie van een Bol.com, een Amazon, een Aliexpress, etc. De mogelijkheden zijn enorm. Kijk zelf maar:

Aan de slag? Volg het stappenplan klik hier!

Wil jij ook deel uitmaken van de alternatieve bank en investeren in NRGY? Dan heb ik een nieuwe pagina voor je gemaakt met hoe je dat doet.

LET OP:
> Sla geen stappen over, geef NOOIT iemand je wachtwoord met toegang voor je cryptowallet (de 12 woorden.
> Alleen je walletadres (wat je kunt zien als je bankrekeningnummer) is goed om te delen.

Volg alles over NRGY in de officiële groep op Discord

DISCLAIMER

Investeren doe je op eigen risico. 
Wij geven aan waar wij al bijna 250.000 euro mee hebben verdiend in minder dan een half jaar.
En gunnen jouw dit alternatieve passieve inkomen ook. We kunnen je geen enkele garantie geven.
Wel heb je invloed op het succes. 
Door anderen bijvoorbeeld over Starstake te vertellen EN ook over hun kans op een passief inkomen. 
Als Starstake eenmaal succesvol is, zullen alleen de rijken nog 25 NRGY kunnen staken.