This page is also available in: English

18 januari 2021

Onrecht - En hoe er achter een functie wordt verscholen

Bij zoveel onrecht moet ik van me laten horen.

Mensen die de vrijheid op een vreedzame manier willen. En keer op keer bewijst de politie door het inzetten van Romeo’s (geleerd in 2020 wat dat zijn en ze zijn er altijd bij deze demonstraties) dat geweld opeens rechtvaardig is. Ook al is het een inside job…

Het zijn niet de mensen die ernaar toe zijn gegaan….
Deze groep mensen staan daar (ELKE KEER) vanuit liefde voor IEDEREEN op deze wereld. Of de voorstanders van de maatregelen het nu zien of niet wat er echt aan de hand is.
Ze staan er met en voor hun kinderen.
Omdat LIEFDE kwaad overwint…

Alle grondrechten worden afgenomen.
NIETS doen is geen optie. Dan leven we allemaal straks in een wereld met een wereldorde waarin je

Niets bezit en toch gelukkig bent – World Economic Forum

Dat er aan die woorden consequenties hangen, zoals dat je wel ingeënt moet zijn, dat je geen suiker mag hebben gegeten, dat je wel je afval moet hebben gescheiden… Dat staat er niet met zoveel woorden maar is wel te vinden tussen de regels door. Een basisinkomen is een machtsmiddel. In hun Strategic Intelligence system wat ik in april 2020 al heb bekeken en wat zo ingenieus gemaakt is dat het onmogelijk in 2maanden er kan staan. Want het gaat tot in elk detail.

Wel staat exact te vinden dat hiervoor het midden- en kleinbedrijf kapot gemaakt moet worden, zodat alleen nog de grote internationale bedrijven overblijven, bij voorkeur online bestellen en geen cash, want zo is exact te controleren wat iedereen heeft gekocht.

Hiervoor hebben ze een virus bedacht. Een virus wat helaas niet het killereffect heeft wat ze hadden beoogd. Maar door te beginnen met het angst zaaien in combinatie met alle mogelijke NLP-technieken (Neur-Linquistisch-Programmeren) en hypnose technieken, is de kwetsbare mens niet meer in staat zelf na te denken. Vertrouwt blindelings op een overheid en dat die ze gaat redden van de dood door een virus.

GEEN ENKELE RATIO HELPT

De NLP technieken gaan zover dat iedereen die anders denkt dan wat de regering wil dat je gelooft, een scheldnaam krijgt. Van Wappie tot Aluhoedje. Voor 2020 nog nooit van deze namen gehoord. Maar ze zijn er om de groep mensen die het spel wel doorzien te labelen…

Wat denk je dat er met de Joden werd gedaan? Steeds meer vrijheden werd hen ontnomen. En je was een held als je je buurman aangaf die MET GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN een medemens hielp te ontsnappen aan de dood.

JE BENT EEN HELD?

Anno 2021 ben je een held als je je buurvrouw aangeeft die het gezin van haar dochter even meeneemt naar huis, nadat ze haar andere dochter heeft begraven (echt gebeurd!). Nu ben je een held de politie belt als er net teveel kindjes op een kinderfeestje zijn.
Vind jij deze mensen echt helden? Of zijn de mensen die een ander willen troosten, een leuke kinderverjaardag gunnen, de helden?

DOGMA’S

De vredelievende demonstranten zijn vrijwel allemaal spirituele mensen. Ze zijn wars van dogma’s die er door kerk en school enorm zijn ingeramd. Zij hebben inmiddels een vrije manier van denken. Doordat ze los zijn gekomen van de dogma’s zijn ze in staat op een andere manier naar het COVID-schandaal te kijken.

Nee, zij ontkennen helemaal niet dat er geen virus is. Sterker nog, virussen zijn er altijd, en blijven er ook altijd. Het is samen met bacteriën zelfs de basis van ons bestaan. Zonder dat kunnen we niet eens leven.
De media en regering willen je graag laten geloven dat zij iets ontkennen. En door de angst en het uitschakelen van het rationele denken, lukt ze dat.

RATIONEEL DENKEN

Want hoeveel cijfers we ook overhandigen (in Amerika in 2020 vrijwel hetzelfde aantal mensen gestorven als in 2019 – idem voor Nederland) als je niet meer rationeel kunt denken, dan zie je dat niet meer.
En dan vind je het opeens normaal dat de politie en ME zich uitleeft op ouderen, kinderen en mensen die NIETS anders dan het beste met jou en de hele wereld voor heeft.

En ook daarin zien we weer hetzelfde… De politie en ME doet braaf wat van ze verwacht wordt. Hun training is erop gericht om elk menselijk aspect te verliezen… Daar loopt de ‘vijand’ en die moeten we een kopje kleiner maken…
Ongeacht de gevolgen….

WAAROM WORDEN DEMONSTRANTEN NIET ZIEK?

Is het dan niet raar dat onder al die mensen die opkomen voor de vrijheid er NIEMAND is die klaagt dat ze toch ziek zijn geworden of zijn gestorven door COVID?
Is het dan niet raar dat zij ondanks het inkopen zonder mondmaskers, zonder desinfecterende gels, zonder afstand nog steeds springlevend zijn en blaken van gezondheid?

Nee hoor, ook dat is niet raar… Doordat zij vanuit liefde leven, denken zij aan ALLE dingen die een mens gezond houdt. Zoals bewegen, in de zon zijn (vitamine D! – geen zonnebril dragen in de winter), puur en gezond eten, niet de superbewerkte producten eten die boordevol chemicaliën en E-nummers zitten, die een ander nog steeds aanraken, knuffelen, en gewoon daten, sex hebben, zonder mondkapjes.

Zij focussen op gezondheid…
En zij weten waarom deze tweede golf overal harder treft want tussen maart en november is er alles aan gedaan om de weerstand te verkleinen, juist door alle maatregelen. Er is NOOIT vanuit de regering een advies gekomen over hoe je je immuunsysteem kunt verbeteren. Elk advies dat ze gaven/geven, verslechtert de gezondheid.

Waarom zouden ze zoveel mensen ziek willen hebben? Big Farma verdient NIETS aan gezonde mensen. Waarom wordt er gesproken over ‘Medicijnen studeren’ en niet over dat je iemand gezond maakt in de kern (dus holistische gezondheid)?
Dan hoeven ze geen pilletjes te slikken en geen chemische therapieën te ondergaan. En dat zou natuurlijk wel heel erg zijn voor hun financiële gezondheid.

Weet je dat Bill Gates heel bewust heeft gekozen voor investeren in Vaccinaties. Want het levert een ROI (Return on Investment) op van 1 op 20. (Bekijk hier de video)
Dat wil zeggen dat elke euro die hij erin steekt, 20 euro oplevert.

Hoe denk je anders dat hij (bijna) de rijkste man van de wereld is geworden? Niet met Microsoft. Dat werd bijna zijn ondergang omdat hij daarin met trucjes een monopolie positie ging claimen en hij door rechtzaken veel boetes moest betalen.

Dit alles zie je niet omdat er een geraffineerd spel wordt gespeeld. Aan dit plan is al meer dan 50 jaar gewerkt. En het is tot in het diepste detail uitgewerkt. Ik heb dit d.m.v. een animatie op de website van de World Economic Forum gezien.

Er zit een groot plan achter, Agenda 2030 wordt dit genoemd. Deze fase waarin we nu zitten wordt door hen THE GREAT RESET genoemd.

Het kwaad wordt gevoed door angst. Zo werken de wetten van de natuur. Kwaad wordt minder door liefde. WEES MAAR EENS KWAAD EN DENK DAN VERVOLGENS AAN IEMAND VAN WIE JE HOUD. De kans dat je kwaad kunt blijven vrijwel nihil.

Waarom denk je dat ze de hele wereld in de greep van angst willen hebben?

Dit is een serieuze vraag aan jou.
Welke legitieme reden kun je bedenken om iedereen in angst te willen laten leven?
Wil je je leven op aarde graag in angst doorbrengen?
En dan ga je dood- weer een straf (in jouw ogen) en dan wat?
Waaruit bestond je leven dan?
Daarom zijn er uitsluitend LIEFDEVOLLE bijeenkomsten om de vrijheid te vieren.
En als je er nu NIET voor kiest om je uit de kettingen te wringen die je gedachten beperken, dan loop je het risico straks een marionet te zijn in het spel van de machtigen der aarde.

De machtigen der aarde hebben hun marionetten (regeringen) en regeringen hebben hun marionetten (ambtenaren, semi-overheid, politie, ME, defensie) en zo is een systeem gecreëerd dat je er alleen maar toe doet, als je doet wat zij zeggen. Het gaat niet meer om of je als mens goed bent voor je medemens… Het gaat om luisteren…. En anders word je gestraft.
Dat is dus gisteren gebeurd.

Met verbazing kijk ik naar reacties van mensen die vinden dat ze het zelf hebben uitgelokt. De demonstratie was verboden, dan kun je dit verwachten….
Als je diep in je hart kijkt, is dit dan werkelijk wat je wilt?
Voel je helemaal niets als je deze oudere meneer in elkaar geslagen ziet worden, door paardenhoeven vertrapt worden, omdat hij zijn GRONDRECHT aanspreekt?
Het binnensluiten van gezonde mensen is nog NOOIT in de geschiedenis van de mensheid gebeurt en zal hierna ook NOOIT weer gebeuren.
Ongeacht alle enorme pandemieën die er zijn geweest, NOOIT in de geschiedenis zijn maatregelen als deze genomen. En nog nooit was er geen uitzicht op wanneer de maatregelen opgeheven mogen worden.
Hoeveel doden per dag mogen er zijn om de maatregelen op te heffen?
Daarover wordt niet gesproken. Waarom niet, omdat het niet om een virus gaat!!
Natuurlijk was het makkelijker geweest om mensen maar gewoon dood te laten gaan door het virus… Maar daaraan verdient Big Farma niets.
Door nu met een vaccin te komen, verdienen ze miljarden…

Eerst werd het vaccin heilig verklaard, daarna zou alles weer ‘normaal’ worden. Terwijl er nu wordt gezegd dat we nooit meer zonder maskers bij elkaar kunnen zijn, nooit meer een normaal feestje, een gezellige bruiloft, een waardevol afscheid.

Is dat echt het leven waarvoor je hier op aarde kwam? Of zeg je dan net als al die mensen die nu massaal zelf besluiten uit het leven te stappen: “Dit is voor mij geen leven, dan ben ik liever dood”?
Ik weet waarachtig niet meer hoe erg de maatregelen moeten zijn om je het inzicht te laten krijgen, dat het niet klopt. Velen hebben de afgelopen maanden dat inzicht gekregen, maar nog veel teveel mensen niet.
En er is werkelijk NIEMAND die het inzicht heeft gekregen en vervolgens zegt, NEE, ik blijf lekker de regering geloven, die hebben het toch goed.
Hoe kan dit?
Denk je dan niet dat er iets is dat jij misschien wel over het hoofd ziet?

JE ZIET HET PAS ALS JE HET ZIET

Cognitieve dissonantie is een bitch (excusez-le-mot), voor degenen die het spel doorzien. Want zij zien wat jij niet ziet. Natuurlijk hoor ik je denken, ja maar jij ziet niet wat ik zie… en je hebt gelijk. Want als je een vrijdenkend mens bent geworden, dan zie je wel degelijk wat er gebeurt, maar geef je er een andere betekenis aan. En als je nog niet ziet wat er speelt, dan ben je geen vrijdenkend mens, ook al denk je van wel.

De fase die de liefdevolle mens ingaat is die van THE GREAT AWAKENING… Een Engelse term waardoor we van ‘wakkeren’ en ‘niet-wakkeren’ zijn gaan spreken. En van schaapjes, omdat die klakkeloos volgen. Maar ook wij leren gaandeweg… En hebben deze woorden weer geschrapt uit ons woordenboek.

Word een vrijdenkend mens

Toch kun je wel degelijk iets doen om wel een vrijdenkend mens te worden.
Bij de meeste mensen begint de weg naar een vrijdenkend mens door zelfontwikkeling en dat betekent niet studeren, maar meer inzicht in jezelf krijgen), of door voeding of door een enorm heftige gebeurtenis die ze het roer doet omgooien en ze gaan zien waar het echt om gaat in het leven. Deze wegen leiden tot een leven WEG uit de hectiek, weg van de drukke agenda’s, en terug naar waar word jij gelukkig van en vanuit daar kijken hoe je dan een bijdrage kunt leveren aan de wereld.

 

Ik hoop dan ook dat de beelden hier, ditmaal schokkend genoeg zijn om je een zetje te geven jezelf te openen. Je niet langer te verschuilen achter wat een ander heeft gezegd. Maar eens diep in je hart te kijken… Waar word jij nu echt gelukkig van. En is de wereld zoals deze nu is en de kant waarop hij gaat een wereld waar je echt blij van wordt, of is daar iets anders voor nodig?
Je emoties zijn je gids… Als je veel stress, frustratie, angst en boosheid ervaart, zit je niet op het juiste pad. Als je veel liefde, compassie, gulheid en vertrouwen ervaart zit je op het juiste pad… En het juiste pad is het pad waar jij en je ziel gelukkig van worden.

Waarom ik dit belangrijk vind? OMDAT JIJ HET WAARD BENT.

Ik gun je een leven dat jij jezelf tot nu toe blijkbaar nog niet hebt gegund.

En ik gun je dat je wroeging krijgt en dat je je bijzonder ongemakkelijk gaat voelen als je mensen in elkaar slaat omdat je ‘baas’ dat zegt, of een gezin de vernieling in helpt omdat jij hebt bepaalt dat zij niet de toeslag krijgen waar ze wel recht op hebben.
Want op het moment dat jij deze gevoelens krijgt, is er een opening voor verandering.
Deze gevoelens zijn namelijk je kompas.
We zijn allemaal vrije mensen.

En we hebben niemand nodig die ons vertelt dat we voorzichtig moeten zijn met kwetsbare mensen. Vanuit liefde en compassie zorg je daarvoor altijd al.

Dus word een vrij mens. Breek je los uit de kettingen en ontdek dat de wereld NIETS is van wat je dacht dat het was, maar dat het zoveel MOOIER wordt als je ervoor gaat.

Vanuit liefde van mijn <3 naar jouw <3
Hilleen