This page is also available in: English

Leer bewust manifesteren en creëer je eigen realiteit

Leer bewust manifesterenen creëer je eigen realiteit

Binnen de quantum structuur geldt dat 1+1=3.
Marina Jacobi

Zelf achter het stuur zitten…
En zelf invloed hebben op hoe je leven loopt…
Wie heeft het gevoel dat dat nog niet (echt) lukt?!

Tot 2016 had ik het in elk geval 2 keer bij grote dingen meegemaakt:
1️⃣ Ik wil graag iemand tegenkomen die op zijn voorhoofd had staan: Ik ben voor Hilleen
2️⃣ Ik wilde graag op mijn 40ˢᵗᵉ stoppen met menstrueren

In 2016 deed ik het 𝑳𝒊𝒄𝒉𝒕𝒆𝒓 𝑳𝒆𝒗𝒆𝒏 programma van Robert Bridgeman (ook al een manifestatie-verhaal op zich) en hij had tips voor boeken om te lezen, waaronder 𝑽𝒓𝒂𝒂𝒈 𝒆𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒕 𝒈𝒆𝒈𝒆𝒗𝒆𝒏 van Esther, Jerry en Abraham Hicks.<

Dat boek was een antwoord op de reden waarom ik aan het programma deel moest nemen: Mijn intentie van die cursus was namelijk leren hoe ik bewust kan manifesteren. Een beter antwoord kon ik niet krijgen!

De titel van het boek is hopeloos Amerikaans. Ik zou het 𝑯𝒆𝒕 𝑯𝒂𝒏𝒅𝒃𝒐𝒆𝒌 𝒗𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝑳𝒆𝒗𝒆𝒏 noemen, en ik denk zelfs dat elk kind het zou moeten lezen. Het geeft zoveel inzicht, zoveel vrijheid.

We hebben zoveel invloed op de uitkomst van ons leven! Sommigen vinden dat eng (want dan is ziek zijn ook eigen schuld), maar ik vind het heerlijk dat ik achter het stuur zit en de uitkomst kan bepalen!

Ik ben momenteel 𝗤𝘂𝗮𝗻𝘁𝘂𝗺 𝗠𝗮𝗻𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 video’s aan het bekijken van 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕟𝕒 𝕁𝕒𝕔𝕠𝕓𝕚. Zij is verbonden met 𝑻𝒉𝒆 𝑪𝒐𝒖𝒏𝒄𝒊𝒍 𝒐𝒇 𝑵𝒊𝒏𝒆. Haar inzichten en antwoorden krijgt ze in een download via hen en door de jaren heen hebben ze haar veel geleerd.

Voor mij heel erg fijn om te zien dat de antwoorden ook volledig stroken met de wijsheid van Abraham, want sinds ik snap hoe het werkt, merk ik ook dat het zo gaat.

𝐌𝐚𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐠𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐢𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐞𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐮𝐢𝐭𝐥𝐞𝐠 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐡𝐨𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭, 𝐢𝐧 𝐛𝐞𝐠𝐫𝐢𝐣𝐩𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐭𝐚𝐚𝐥. 𝐇𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐝𝐢𝐭 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐞𝐥 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧, 𝐡𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐧𝐠𝐭, 𝐨𝐩 𝐛𝐚𝐬𝐢𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐟𝐫𝐞𝐪𝐮𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞. 𝐃𝐢𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐩𝐚𝐚𝐥𝐝 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐞𝐦𝐨𝐭𝐢𝐞𝐬, 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐭𝐮𝐢𝐠𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧, 𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐠𝐞𝐥𝐨𝐨𝐟 𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧.

Nu heb ik al steeds meer de indruk dat ik in een andere realiteit leef, waarbij er zelfs verschillen zijn tussen manlief en mij.

Marina vertelt dat je het leven kunt zien als een 𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. 𝐉𝐢𝐣 𝐛𝐞𝐩𝐚𝐚𝐥𝐭 𝐞𝐥𝐤𝐞 (𝐦𝐢𝐥𝐢)𝐬𝐞𝐜𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐫, 𝐰𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐦𝐨𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐣𝐢𝐣 𝐤𝐢𝐞𝐬𝐭. Meestal onbewust, maar bewust is in veel gevallen ook mogelijk. Ik zeg niet altijd want er spelen zich zoveel automatische programma’s in je af dat het onmogelijk is, je van alle op hetzelfde moment bewust te zijn.

Zij legt ook uit dat binnen de quantum structuur geldt dat: 1️⃣ + 1️⃣ = 3️⃣. Want als je de ene realiteit met een andere realiteit mengt, krijg je een derde realiteit.

Marina vertelt aan het eind van video #1 ook haar manifestatie successen als het gaat om geld. Toen zij jaren geleden vanuit 𝑻𝒉𝒆 𝑪𝒐𝒖𝒏𝒄𝒊𝒍 𝒐𝒇 𝑵𝒊𝒏𝒆 min of meer de opdracht kreeg dat ze er haar ‘baan’ van moest maken om anderen te informeren, vond ze dat doodeng. Ze moest voor de ‘onzekerheid’ van geen vast inkomen meer kiezen… In dit proces ontdekte ze dat ze constant kan switchen tussen realiteiten.

Zo wist ze zeker dat ze GEEN geld meer in huis had. Maar ze wist ook zeker dat als ze ging zoeken in huis dat ze dan altijd geld zou vinden. En dat gebeurde ook!!

Van haar leer ik dat er nog een verschil zit tussen ᐯᗴᖇTᖇOᑌᗯᗴᑎ en ᗯᗴTᗴᑎ. Het gaat nog dieper…

Ik ben inmiddels zover dat ik VERTROUW dat iets gebeurt. Zo kwam er een jaar lang op een paar hele kleine bedragen na, geen geld binnen. Toch vertrouwde ik erop dat het goed zou komen, zonder dat ik weer zou gaan werken. En het kwam goed. En het is goed.

Toen ik eindelijk de keuze durfde te maken om een handpan voor mezelf te kopen (of eigenlijk voor mijn verjaardag te ontvangen), kwam 1,5 week na het besluit, onverwacht net iets meer geld binnen dan de handpan met hardcase kostte! Dat zijn prachtige knipogen van het universum.

𝗞𝗶𝗷𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗵𝘂𝗶𝗱𝗶𝗴𝗲 𝘁𝗶𝗷𝗱, 𝗱𝗮𝗻 𝘇𝗶𝗲 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝘁 𝗲𝗿 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗯𝗶𝗷 𝗖 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗿𝗼𝗹 𝘀𝗽𝗲𝗲𝗹𝘁. 𝗘𝗻 𝗲𝗿 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗮𝗴 𝗱𝗿𝘂𝗸 𝗺𝗲𝗲 𝘇𝗶𝗷𝗻.
𝐁𝐞𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐛𝐞𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐜𝐫𝐞𝐞̈𝐫𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭.

Zo is het bijvoorbeeld heel interessant te zien in een lokale Telegramgroep, dat er mensen zijn die bij hetzelfde restaurant wel een QR-code moeten laten zien, terwijl een ander zonder problemen daar kan eten. Zelfde met maskers dragen… de een komt wel binnen zonder, de andere niet. En ik ken maar weinigen die beseffen dat dit aan hun zelf ligt.

Maar ook met kinderen en ‘liegen’. Liegen ze echt of hebben ze in hun realiteit wel de hond uitgelaten, kamer opgeruimd, o.i.d.? Het is super interessant om daarover na te denken. Zeker nu ik steeds meer zie dat iedereen gelijk heeft. Binnen hun werkelijkheid.

𝗗𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘁𝗲 𝗸𝗿𝗶𝗷𝗴𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗵𝗼𝗲 𝗷𝗲 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗵𝗲𝗶𝗱 𝘃𝗼𝗿𝗺 𝗸𝘂𝗻𝘁 𝗴𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘁𝗲 𝗯𝗲𝗴𝗿𝗶𝗷𝗽𝗲𝗻 𝘄𝗮𝘁 𝗱𝗮𝗮𝗿𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴 𝗶𝘀, 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝘄𝘂𝘀𝘁 𝗺𝗮𝗻𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻.
Hoe cool is dat?

Ik zal hier een aantal video’s delen. Het is belangrijk dat je echt bij de eerste begint, omdat je steeds meer info krijgt. En het belangrijk is dat je elke fase begrijpt. Kijk ze vaker terug als het nog abracadabra is… Of bewaar ze om op een later moment te bekijken wanneer je bewustzijn het wel kan begrijpen… Want, ik vermoed dat als ik deze video’s 7 jaar geleden had bekeken dat ik er echt geen snars van had gesnapt… en dat is ok. We zijn waar we zijn.

Maar voor wie nieuwsgierig is naar de de videoserie: Dit is de playlist: https://www.youtube.com/watch?v=YJSzufix1DM

En wil je daarover bomen… Stuur een bericht 🙂