Waar wil jij bij geholpen worden?

Je kunt natuurlijk zelf alles gaan uitzoeken, instructiefilmpjes gaan zoeken, in de avonden alles uitdenken, afbeeldingen (laten) maken zodat je over een half jaar van start kunt gaan.

OF

Je besteedt deze uren aan leuke dingen en laat mij je helpen, zodat je op korte termijn van start gaat en over zes maanden al veel resultaat hebt én aanvullende klantdata hebt opgebouwd en met blijdschap een verhoging van je omzet ziet. Bepaal je doel en ik help je graag deze snel te bereiken!

Doel(en)

1. Wekelijkse nieuwsbrief
Je klantcontact wordt intensiever met een wekelijkse nieuwsbrief

2. Verzamelen klantdata
Je verzamelt meer klantdata die je kunt gebruiken voor analyses, inhoud van je nieuwsbrief aanpassen aan de interesses of een beter aanbod maken

3. Automatische campagnes
Je zorgt dankzij automatische campagnes dat er regelmatig klantcontact is, zonder dat je dit per e-mail moet doen. Denk aan:
– een ‘verlaten winkelwagencampagne‘, waardoor wel 30% van de mensen alsnog bestelt
– een ‘verjaardagscampagne‘ waarmee je iemand rond z’n verjaardag een leuke attentie via de mail stuurt
– een ‘reactiveringscampagne‘ om klanten die al lang niet meer besteld hebben een berichtje te sturen waardoor je omzet stijgt.
– een ‘reactiveringscampagne‘ voor mensen die je nieuwsbrief niet lezen en ze een ludiek aanbod doet waardoor je ze alsnog betrokken krijgt, of afscheid van ze neemt

Als ik je mag helpen heb je een doel en een strategie waar je op korte en middellange termijn aan werkt. Je leert hoe je zelf nieuwsbrieven en campagnes maakt. Je weet naar welke cijfers je moet kijken om te optimaliseren en ervaart de kracht van e-mail in een verhoging van het aantal nieuwe klanten, klantenkennis en een (veel) hogere omzet.

Met het speciale MYB-programma (Maximize Your Business) ontvang je alle tools en kennis zelf, zodat je voortaan zelf je scores kunt optimaliseren. Maar dan moet je wel bereid zijn 6 maanden en de kennis die je leert direct toe te passen. Pak je het liever wat kleiner aan? Of wil je sneller resultaat zien? Bekijk hier wat ik voor je kan betekenen. Wil je iets anders? Plan ook dan gerust een afspraak, zodat we je wensen kunnen bespreken. Ik help je graag!

Laat een professional je helpen. Dit kan ik voor je doen:

MYB-programma: In 6 maanden naar meer resultaat in minder tijd

Leer in 6 maanden hoe je Meer Resultaat in Minder Tijd kunt realiseren met het speciale Maximise Your Business programma. Leer over marketing automation, e-mailmarketing, nieuwsbrieven, analyseren, optimaliseren, CTR, CTO, (gratis) tools, content, relevantie en werk in een half jaar naar jouw hoofddoel toe!

lees verder
Optimaliseren resultaten nieuwsbrief

Door het analyseren van je huidige cijfers van je e-mailingen kan ik heel goed zien waar je het goed doet, waar verbetering mogelijk is en uiteraard hoe je die verbetering in resultaten kunt bereiken. Je ontvangt tips & tricks van een professional, zodat je het daarna zelf kunt.

lees verder
Van strategie naar optimaliseren in 90 dagen

Er zijn veel bedrijven die het lastig vinden hun klanten te vinden, te leren kennen, herhaalaankopen te stimuleren of nieuwe klanten te genereren. Herken jij dit? E-mailmarketing is een prachtige tool die je hierbij kan helpen. Ontdek waarom!

lees verder
Begeleiding keuze e-mailsoftware

Het kiezen van een e-mailprogramma kun je niet alleen op basis van prijs doen. Er komt veel meer bij kijken. Ik heb zelf 2 grote keuze en implementatietrajecten gedaan waarbij meer dan 10 uitgeverijen bij betrokken waren. Als ik weet wat voor jou belangrijk is, weet ik al snel welk programma bij jou past.

lees verder

Twijfel je of heb je vragen?Bel me of plan een terugbelafspraak (mag ook via Skype)

Hilleen Dijkstra - marketing automation coach voor zelfstandig ondernemers en ZZP'ers
Hilleen Dijkstra
Marketing Automation Professional
oktober 2019
ma di wo do vr za zo
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
Deel deze pagina:
Deze website maakt gebruik van anonieme cookies voor analytische doeleinden en er kunnen cookies van derden worden geplaatst bij het doorklikken naar andere partijen of het bekijken van video's.