This page is also available in: English

17 juni 2023

Vidafy nu ook in Nederland en EuropaDe nieuwste revolutie op gebied van gezondheid

Zelfgenezing is iets wat iedereen in zich heeft. Dit is eigenlijk je natuurlijke staat van ZIJN. (Beperkte) overtuigingen, ervaringen en wat anderen ons vertellen heeft bij de meesten van ons een impact op onze natuurlijke staat van ZIJN. Een flink aantal jaren vond ik dan ook dat dit de enige weg was.

Los je shit op en genees

Daar ben ik inmiddels iets van teruggekomen. Ja, elke ziekte/kwaal/uitdaging heeft een oorsprong. En als die oorsprong niet ook wordt aangepakt, komt het, vaak in een andere vorm, toch weer bij je terug. Er is blijkbaar iets wat je moet leren dat zich uit in je gezondheid. Dat betekent niet dat je geen andere weg erbij kunt nemen. Dus

Werk aan je shit en kies wat bij je past

Is dat die chemo, is dat dat medicijn, is dat die coaching… Wat je maar dichter bij jeZELF brengt en je helpt de oorsprong op te lossen. De meeste medische oplossingen zijn symptoombestrijdingen. Maar uiteindelijk moet jij jouw weg kiezen. Die weg, die volgens jou, voor jou, succes oplevert. Waar je op vertrouwt. Waar je in gelooft. En wat je de moeite waard vindt om te proberen ongeacht de uitkomst. (Wees gelukkig, wat er ook gebeurt)

En als er dan iets op mijn pad komt, waarvan ik zie en lees hoeveel positieve impact dit heeft op de gezondheid en dus het leven van mens én dier, dan vind ik het bijna mijn morele plicht je hiervan op de hoogte te brengen.

Wat ik je in deze blog vertel, is een van de meest natuurlijke en betaalbare manieren waarbij je geen arts nodig hebt en waardoor je het op zijn minst kunt proberen of dit jou afhelpt van iets wat tot nu toe maar niet lukte. Ik wens het je in elk geval toe!!

Soms komen er mensen en kansen op je weg, waarvan je VOELT dat het belangrijk is. Dat je er iets mee moet. Zo kwam, via via een Amerikaanse man op mijn pad die veel met energy healing doet, zo heb ik al eens een aantal sessies met hem gehad. Ook is hij een geweldige netwerkmarketeer. Producten waar hij hele goede resultaten mee boekt, promoot hij. Zo heb ik via hem al eens de sound-healing apparaat HUSO aangeschaft. Wat een genot! (Momenteel gebruikt Leo deze o.a. voor zijn liesbreuk). Vorig jaar vertelde de Amerikaan over Vidafy en mijn interesse was direct gewekt. Waarom? Ten eerste omdat het een natuurlijk product is, met supergeconcentreerde kurkuma. En kurkuma staat al bekend om zijn gunstige effecten op de gezondheid. En de tweede reden was de extreme resultaten die mensen boeken die dit supplement gebruiken. Dat gun ik iedereen!!!

Op 25 maart jl. gaf Vidafy in Nederland een voorbijeenkomst voor de Europese markt. Afgelopen week is de officiële opening geweest. Tijd voor mij om er nu op in te stappen EN jou erover te vertellen.

Wie of wat is Vidafy?

Vidafy is opgericht in 2016 in Mexico, terwijl de eigenaren Shane en Laura Brady daar woonden. Zij wilden anderen de kans geven hun leven te veranderen door het pad van gezondzijn en welzijn te kiezen. Vidafy ontleent zijn naam aan het woord ‘vida’, wat leven betekent, en ‘fy’, wat bekeren betekent. Dit inspireerde vervolgens de slogan van het bedrijf, “leven omgekeerd”.

Shane heeft een MBA opleiding genoten op de universiteit van New York en meer dan 22 jaar gewerkt als een wereldleider in de wellness bedrijfstak. Nadat hij de verborgen geheimen van supplementen geleerd heeft, werd hem ingegeven om Vidafy Global op te richten en dit met de wereld te delen.

De zoektocht van Shane naar optimale levering van veel belovende natuurlijke ingrediënten, zoals kurkuma, leidde hem naar een gepatenteerde nanotechnologie van Duitsland. Wij noemen de doorbraak BioMS™ Technologie, wat staat voor biotechnologie met een micelene oplossing.

De BioMS™ Technologie zorgt ervoor dat de opname van kurkuma door het lichaam tot maar liefst 277% beter lukt! En daarom boeken mensen ook zulke prachtige resultaten. Lees snel verder voor nog meer mooi nieuws.

Missie van Vidafy

Levens te veranderen naar een betere gezondheid en naar meer welvaart.
10 druppels per keer

Ja, leuk… Maar wat biedt Vidafy dan?

Zoals je vast wel weet, mogen alternatieve middelen niet meer aangeven waar ze goed voor zijn. Dus bij deze die disclaimer ;-). Gelukkig delen mensen genoeg van wat ze hebben meegemaakt. En uiteindelijk is dat belangrijker dan een etiket 😉 .

Dat kurkuma ongelooflijk goed is voor de gezondheid weet je waarschijnlijk al. Het is alleen lastig om er grote hoeveelheden van binnen te krijgen. Met hun BioMS™ Technologie  hebben ze het niet alleen voor elkaar gekregen dat de opneembaarheid van kurkuma door het lichaam tot maar liefst 277% verbeterd wordt, maar ook dat 10 druppels van het product Curcumin Plus gelijk staat aan 8-10 kilo kurkuma wortel, 32 kurkuma capsules (80% extract) of 1,6 kilo kurkuma poeder!!! Zie dat maar eens op te eten, als een dagelijkse dosis 😉

In de volksmond heten de druppels ook wel  ‘Golden Drops‘, gouden druppels. De meesten nemen 10 druppels per dag (1 flesje = 1 maand), anderen 5 of 15 of nog meer. Afhankelijk van wat hun klachten zijn. Zelfs huisdieren krijgen druppels en doen het er goed op.

Testimonials – Wat zeggen gebruikers?

Op Facebook is een groep opgericht waar allemaal gebruikers hun (vaak verbluffende) resultaten en bijzondere genezingen melden. In deze groep kom je uitsluitend met een verwijzing. Stuur mij een bericht op Messenger en ik zal je toevoegen aan die groep,zodat je het zelf kunt zien. Bij binnenkomst moet je dan weer bij de vragen aangeven dat je via Hilleen Dijkstra binnenkomt 😉 .

Ik laat je hieronder maar paar zien van deze prachtige ervaringen. Het zijn er zoveel!

Maar eerst vertel ik je het verhaal van de 72-jarige Deense Betty. Ik heb haar persoonlijk gesproken, want de Amerikaan heeft mij met Betty in contact gebracht. Betty heeft een 50-jarige zwaar gehandicapte dochter. Haar dochter werd gezond geboren, maar kreeg een zeer ernstige reactie op de kinkhoestvaccinatie als baby. Dus haar dochter is al haar hele leven min of meer een kasplantje en kan niets meer en had meerdere keren per week flinke epileptische aanvallen. Betty zorgt al die tijd voor haar dochter, die nog altijd thuis woont. (Over verantwoordelijkheid nemen gesproken!)

Daarnaast kreeg haar man zo’n 7 jaar geleden een hersenbloeding. Hij was altijd haar steun en toeverlaat, maar nu moest ze ook zorg aan hem verlenen. Door het aantasten van zijn spraak, was een echt goed gesprek niet echt meer mogelijk. Dat kostte teveel moeite. Dat kreeg ze er ook nog bij.

Na 1 jaar van het gebruik van Vidafy heeft ze een dochter, die nu, voor het eerst van haar leven, kan aangeven wat ze graag wil. Voor Betty een wonder! Eindelijk reactie van haar!  Daarnaast zijn de heel zware epileptische aanvallen terug naar 2-3 kleine aanvallen per maand!

Haar man heeft inmiddels zijn motoriek en spraak weer terug! Afgelopen weekend zat hij zelfs voor het eerst weer op de maaimachine!

En Betty zelf slaapt voor het eerst sinds ze haar dochter heeft goed. Altijd stond ze in de ‘aan’ stand. Alert of er iets met haar dochter ging gebeuren. En nu valt ze als een blok in slaap. Hierdoor krijgt ze nog veel meer energie en lijkt jaren jonger!

Persoonlijk vind ik dit al een GEWELDIG resultaat. Maar in de groep worden dus nog veel meer mooie resultaten gedeeld!

De twee belangrijkste producten van Vidafy

Er zijn twee verschillende producten met de BioMSTM Technologie met uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Beide flesjes bevatten Kurkuma (33mg kurkuma in Nanofy en 31 mg in de Curcuma Plus) en Vitamine D (280 IUS in Nanofy en 360 IUS in Curcuma Plus). Nanofy is het oudste product. En werkt in de meeste gevallen al prima. Heb je een gevoelige maag of last van reflux dan wordt de Curcuma Plus aanbevolen, waar ook nog wat gember (10 mg) en Vitamine C (7,5 mg) aan is toegevoegd.

Dr. Jeremy Thornton legt het verschil tussen beide produchten uit. Bovenstaande tekst is mijn verkorte versie van zijn boodschap 😀 .

Ingrediënten: Curcumine (uit kurkumawortelextract) 33mg, vitamine D (colecalciferol) 7mcg, Hulpstof: Polysorbaat 80
(Polysorbaat 80 is een emulgator die wordt gebruikt in een mengsel van olie met water. Het wordt door het lichaam uitgescheiden en wordt dus niet opgenomen)

Aanbevolen gebruik: Neem 10 druppels per dag verdund op kamertemperatuur of een warmere vloeistof naar keuze en roer, niet schudden. Om te genieten met een koude drank voeg je ijs toe nadat je het product hebt geroerd.

Inhoud: 1 glazen flesje NANOFY met BioMS™ Technology die 15 milliliter vloeistof bevat met een druppelaar. Bij een dagelijkse dosis van 10 druppels gaat 1 flesje 1 maand mee.

Prijs: De algemene verkoopprijs is €50,- per potje. Dus normaal gesproken €50,- per maand.

Ingrediënten: Curcumine (uit kurkumawortelextract) 31mg, vitamine D3 (colecalciferol) 9mcg, Vitamine C (l-ascorbinezuur) 7,5mg, Gember (uit gemberwortelextract) 10mg, Hulpstof: Polysorbaat 80
(Polysorbaat 80 is een emulgator die wordt gebruikt in een mengsel van olie met water. Het wordt door het lichaam uitgescheiden en wordt dus niet opgenomen)

Aanbevolen gebruik: Neem 10 druppels per dag verdund op kamertemperatuur of een warmere vloeistof naar keuze en roer, niet schudden. Om te genieten met een koude drank voeg je ijs toe nadat je het product hebt geroerd.

Inhoud: 1 glazen flesje CURCUMA PLUS met BioMS™ Technologie die 15 milliliter vloeistof bevat met een druppelaar. Bij  een dagelijkse dosis van 10 druppels per dag gaat 1 flesje 1 maand mee.

Certificeringen: CURCUMA PLUS met BioMS™ is GMO-vrij, allergeenvrij, glutenvrij, TÜV-gecertificeerd, Hallal-gecertificeerd

Prijs: De aanbevolen prijs is € 60,- per flesje, dus ca. € 60,- per maand voor een betere gezondheid!

Hoe kom je aan de Vidafy producten in Nederland?

Vidafy producten zijn NIET verkrijgbaar in de winkels. Vidafy heeft gekozen voor een mond-tot-mond aanpak. Waarbij degene die over het product vertelt, een vergoeding kan ontvangen vanuit Vidafy. Een gebruiker die enthousiast is, is namelijk de beste ambassadeur voor je merk. Dus als er én geen tussenpersoon als een groothandel of winkel is én geen marketing, is er geld over om hun ambassadeurs te belonen voor het doorvertellen. Deze vorm van handel wordt ook netwerkmarketing genoemd. Je bent niets verplicht. Je kunt ook ‘gewoon’ een klant zijn. Nee, niet gewoon. Je bent altijd gewoon bijzonder <3

Je kunt op vier manieren aan de Vidafy producten komen:
    1. Je koopt het rechtstreeks bij mij en ik geef je het product als we elkaar zien. (Of iemand anders die je kent die de producten verkoopt 😉 . Je betaalt in dit geval de algemene prijs.
    2. Je koopt als klant via mijn persoonlijke pagina die ik bij Vidafy heb: Je betaalt dan de algemene prijs en ontvangt het thuisgestuurd. Je maakt tijdens het bestelproces een account bij Vidafy.
    3. Je wilt én graag de betere gezondheid én profiteren van 50% korting én vindt het fijn om direct meerdere flesjes op voorraad te hebben en je kiest daarom voor het kleine ondernemerspakket van €160 en bestelt deze hier online.
    4. Je wilt alles! Je wilt de betere gezondheid, je wilt de 50% korting, je wilt het delen met anderen én je wilt meer inkomen?! Dan is het grotere ondernemerspakket van €360 het pakket waarmee je start (binnen Europa in elk geval). Deze bestel je hier online. Wil je graag een grotere voorraad om te verkopen, dan kun je ook nog bulkverpakkingen bestellen, maar het grootste ondernemerspakket is nodig om ervoor te zorgen dat je ook de beloningen gaat ontvangen voor het doorverkopen.

Als ondernemer betaal je dus maar de helft, dus €25 of €30, voor een 1 flesje (en dus ca. 1 maand)! Wil je liever eerst kijken en je (nog) niet aanmelden als ondernemer, dan betaal je in eerste instantie het dubbele. Na je eigen ervaring met het product kun je altijd nog je keuze maken. Je kunt ook een flesje via mij kopen (bel me op: +31681941252, ik vind het leuk van je te horen 😀 ) of je bestelt het zelf online. Ook als klant is het nog altijd een koopje als je het mij vraagt. Want je hebt maar 1 supplement nodig. En 50-60 euro per maand is dan opeens heel weinig als het heel veel klachten verhelpt en medicijnen overbodig maakt!

“Ik heb geen zin in netwerkmarketing”

Dat was mijn eerste gedachte en is misschien ook die van jou. Toch promoot ik het, ongeacht het concept. Omdat ik het een revolutionair product vind, dat het leven van ongelooflijk veel mensen transformeert, wil ik me gewoon niet stilhouden. En het supplement kost nu eenmaal een stuk minder als je zelf ‘ondernemer’ bent. Dat noem ik win/win 😀 .

Zelfs Roy Martina, die maar liefst 800 supplementen heeft gemaakt is enthousiast over Vidafy! Zijn enige bezwaar was de netwerkmarketing! Hetzelfde als bij mij. Ook hij ziet dat het geen bijwerkingen heeft, maar we enorme gezondheidsverbeteringen kan opleveren. Bekijk hier het interview van Patrick Powers (die zorgde voor de introductie in Europa) en Roy Martina begin dit jaar.

Dr. Jeremy Thorton heeft op YouTube allemaal video’s over Vidafy producten gemaakt. Hij legt vaak in het kort uit waar iets voor is. Maar soms doet hij ook lives en beantwoordt hij ingestuurde vragen. Dus daar kun je ook nog meer info vinden. Want persoonlijk vind ik de info op de webite van Vidafy maar summier.

Kort samengevat:

Vidafy biedt 2 natuurlijke supplementen met kurkuma, die dankzij de BioMSTM Technologie zorgen voor een bijzonder goede opname ervan in je lichaam.

Je kunt in de online shop dus gewoon als consument je bestelling doen, je kunt ook een flesje via mij kopen (mits je in de buurt woont – ik verstuur liever niets). Of je maakt een ‘onderneers’-account aan en bestelt je producten met 50% korting. Zoals gezegd, je hoeft absoluut niet aan netwerkmarketing te doen. Je mag het gewoon voor jezelf doen. En als iedereen het voor zichzelf doet, maken we de wereld ook al een stuk gezonder!

Ik zeg je eerlijk: Ik weet zelf vrijwel niets van het beloningstelsel. Wel weet ik dat het aardig wat kan opleveren als je het product verder promoot. Bekijk hier de globale vergoedingen. Als je het gedetailleerd wilt weten, stuur me een bericht via Telegram, Messenger of mail. Dan zoek ik het voor je uit. Voor mij is het op dit moment ook nog nieuw en ik vermoed dat ik hierin vanzelf meer kennis opbouw. Maar aangezien die vergoedingen niet mijn hoofdreden is, ken ik de details nu nog niet😏 .

Belangrijk om nog te weten

Uitsluitend natuurlijke ingrediënten

Belangrijk voor wie geen nutteloze en chemische toevoegingen wil.

Druppels werken 24 uur in je lichaam door!

Gewoonlijk zie je nauwelijks effect van kurkuma in het lichaam. Dankzij de BioMSTM technologie zijn de waardes 24 uur lang goed meetbaar!

30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie!

Welk supplement geeft een tevredenheidsgarantie? Je hebt dus niets te verliezen. Wel heel veel WEL-ZIJN te winnen.

Heb je vragen, wil je meer info, wil je overleggen of wat dan ook (mag trouwens ook over iets anders gaan dan Vidafy 😉 ) , neem dan gerust contact op via Telegram, Messenger of mail.

Andere artikelen die je wellicht interessant vindt

Hoe ons huwelijk na 25 jaar pas echt begint

This page is also available in: English

Zelf calendula zalf maken met een simpel recept

This page is also available in: English

Er ligt iets beters in het verschiet

This page is also available in: English

Community’s – Ideologie of Haalbaar?

This page is also available in: English

Deel deze pagina: