Partners die Nederlandse e-mailsoftware aanbieden

Nederlandse e-mailmarketingsoftware of marketing-automation software is beperkt beschikbaar. Ik merk dat het voor velen prettiger werkt. Zeker omdat er een Nederlandstalige helpdesk is, wat zeker bij dit soort technische producten toch wel erg prettig is. Ik ben dan ook trots dat ik in elk geval al twee van deze pakketten mag vertegenwoordigen. Je kunt een abonnement via mij afsluiten en ik kan zelfs de inrichting ervan voor je doen. Als je dit wilt, neem dan contact met me op. Neem in elk geval alvast even een kijkje op hun sites! Je zult aangenaam verrast zijn van de mogelijkheden.

Autorespond

marketingtools voor zelfstandig ondernemers en dienstverleners
Het Nederlandse bedrijf Autorespond ondersteunt bedrijven en zelfstandige dienstverleners bij hun groei met gebruiksvriendelijke tools, goede persoonlijke service en voortdurende productontwikkeling. Autorespond biedt een compleet aanbod van online-tools voor marketing en verkoop: Nieuwsbrief, Autoresponders, CRM, Shoppingcart en een Affiliate marketing systeem. Wil je je bedrijf laten groeien op de automatische piloot met professionele tools? Dan is Autorespond voor jou ideaal! Kijk direct op hun site naar de mogelijkheden.

Hellodialog

e-mailmarketing & service
Hellodialog is een voordelig Nederlands e-mailmarketingprogramma dat gericht is op gebruiksvriendelijkheid en conversie. Zij leveren slimme software met koppelingen voor o.a. je WordPress site en je Magentoshop. Hildijk is officieel reseller van Hellodialog, wat betekent dat wij je een totaalpakket kunnen bieden. De uitgedachte strategie, kan ik voor je maken in Hellodialog. Gebruik ervan is op dit moment de eerste drie maanden gratis! Maar ook daarna zul je aangenaam verrast zijn van de prijs 🙂 .

Spotler

e-mailmarketing & marketing automation voor de professional
Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software MailPlus en helpt meer dan 5.000 gebruikers met e-mailmarketing en marketing automation.MailPlus | de prettigste software voor professionele e-mail marketing automation. MailPlus is e-mail marketing (automation) software die marketeers en communicatieprofessionals meer marketingkracht geeft. Dus niet oneindig veel functies in de software, maar functies die echt gebruikt worden en makkelijk en snel toe te passen zijn. Zo kunnen zij succesvol zijn in e-mailmarketing en verspillen ze geen tijd aan ingewikkelde applicaties. Integreer MailPlus met CRM, ERP, CMS en e-commerce platformen (o.a. AFAS Profit, Archie CRM, Microsoft Dynamics CRM / NAV, PerfectView CRM, Salesforce, Lightspeed eCom, Magento 1&2, PrestaShop en WordPress.) voor automatische synchronisatie en eenvoudige marketing automation.
how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Hilleen is een wijze ondernemer die mij heeft geholpen mijn Retraite pagina te optimaliseren en van mooie foto’s te voorzien. Zij deed in 1 dag wat mij in maanden niet lukte. Dank je wel!

Lydia
Owner, Empower Your Inner Goddess