Over

Een strategische doener, die term past bij haar als je luistert naar degenen die met Hilleen Dijkstra werken. Sinds ze in 1998 een e-commerce event in Vancouver Canada meemaakte is ze gefascineerd door de mogelijkheden die online biedt. Hilleen werkt vanuit een autodidactisch vermogen en zorgt ervoor dat ze de nieuwe ontwikkelingen bijhoudt én leert. Haar avontuurlijke instelling zal hier ongetwijfeld aan bijdragen: als je je alleen kunt redden in het buitenland, dan leer je jezelf ook veel zelf daarbuiten. Ze neemt kennis van anderen ter harte, maar wil in de praktijk ontdekken of wat er gezegd wordt klopt. Het blijft niet bij theoretische kennis, ze ondervindt het in de praktijk.

Theorie altijd toetsen aan de praktijk

In 2013 bouwde ze haar eerste website in WordPress en ontdekte ze hoe SEO (zoekmachine optimalisatie) in de praktijk werkt. In 2014 had ze al bijna 140.000 pagina weergaves, in 2015 groeide dit uit naar ruim 370.000 pagina weergaves. Ze bouwde een betrokken community op Facebook en wist met Pinterest (nog altijd) tienduizenden mensen te inspireren met heerlijke suikervrije en koolhydraatarme recepten.  Ook nadat ze in september 2016 is gestopt, de Facebookgroep heeft opgeheven, wordt haar website ook in 2018 nog steeds met meer dan 35.000 pagina’s per maand bekeken en zijn er nog altijd inkomsten dankzij het integreren van affiliate marketing! Ze heeft geleerd hoe je dit het beste kunt doen met ingrediënten, welke plugins hiervoor beschikbaar zijn, welke partners er beschikbaar zijn. Vervolgens is ze in 2015 begonnen met een tweede website die ze wederom zelf maakte. Ditmaal vakantiehuizen voor grote gezinnen en natuurlijk op basis van affiliate marketing. Ook deze site van Hildijk heeft ze zelf gemaakt.

E-mail

Website

Free publicity

Facebook

Webshop

Affiliate Marketing

Gewerkt in onderstaande branches

Installatie

4 jaar ervaring bij elektrotechnisch installatiebedrijf

Industrie

4 jaar ervaring in kunststof verpakkingsbedrijf

Transport

Opgegroeid in de wereld van transportbedrijf

Toerisme

2,5 jaar in buitenland gewoond en gewerkt voor Duits bedrijf

Detailhandel

3 jaar ervaring in winkel

Energie

1 jaar ervaring bij gas controlebedrijf

Uitgeverij

12,5 jaar ervaring

Financiële instelling

>1 jaar ervaring bij bank- en verzekeringsbedrijf

Beveiliging

1,5 jaar ervaring bij bedrijf voor winkeldiefstalbeveiliging

Inspirator en deler

Vanuit haar werk bij de grootste boekenuitgeefgroep in Nederland heeft ze zich gespecialiseerd in e-mailmarketing en databases en is naast het bereiken van zoveel mogelijk mensen ook bezig met het verzamelen van aanvullende klantdata. Voor haar vele marketing- en salescollega’s blijft ze uitkijken naar mooie online tools die het werk leuker en makkelijker maken en in de speciale Facebook groep inspireert ze hen met linkjes van interessante artikelen die ze vindt.

Hilleen deelt graag haar kennis, omdat ze heel graag wil dat een ander daarmee succesvol is. Als je weet wat de mogelijkheden zijn, kun je creatieve acties bedenken en kun je je kansen op groei zien én benutten.

Missie

Ik wil zelfstandig ondernemers inspireren en tactieken leren zich effectief te verbinden met hun (potentiële) klanten om zo meer inkomsten te genereren in minder tijd, zodat ze volop van het leven kunnen genieten.

Ben jij klaar voor een intensiever klantcontact in minder tijd?