Hildijk

Hildijk is een adviesbureau dat zich richt op zelfstandig ondernemers om hen meer resultaat in minder tijd te laten behalen. Dankzij effectieve interactie verbindt de ondernemer zich met zijn/haar (potentiële) klanten. Dit resulteert in meer omzet, zodat het bedrijf floreert en er meer tijd over blijft voor leuke dingen in de vrije tijd.

Hildijk is in 2018 opgericht door Hilleen Dijkstra, die met haar passie voor online communicatie, andere zelfstandig ondernemers wil helpen hierin te excelleren. Hildijk biedt workshops, webinars, advies-, keuze en implementatietrajecten, maar ook praktische ondersteuning zoals het maken van nieuwsbrieven.

Meer resultaat in minder tijd

Hildijk wil zelfstandig ondernemers inspireren en tactieken leren hoe ze zich effectief met hun (potentiële) klanten kunnen verbinden, om meer resultaat in minder tijd te creëren waardoor ze volop van het leven kunnen genieten.

Wat leveren onze diensten jou op?

  • Tijdsbesparing – door een expert het werk te laten doen
  • Dankzij automatiseren van processen kun je meer in minder tijd
  • Klanten weten je te vinden
  • Hogere kwaliteit van communicatie
  • Hogere conversie
  • Een betere balans tussen werk en privé
how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Hilleen is een wijze ondernemer die mij heeft geholpen mijn Retraite pagina te optimaliseren en van mooie foto’s te voorzien. Zij deed in 1 dag wat mij in maanden niet lukte. Dank je wel!

Lydia
Owner, Empower Your Inner Goddess