Hildijk

Hildijk is een adviesbureau dat zich richt op zelfstandig ondernemers om hen meer resultaat in minder tijd te laten behalen. Dankzij effectieve interactie verbindt de ondernemer zich met zijn/haar (potentiële) klanten. Dit resulteert in meer omzet, zodat het bedrijf floreert en er meer tijd over blijft voor leuke dingen in de vrije tijd.

Hildijk is in 2018 opgericht door Hilleen Dijkstra, die met haar passie voor online communicatie, andere zelfstandig ondernemers wil helpen hierin te excelleren. Hildijk biedt workshops, webinars, advies-, keuze en implementatietrajecten, maar ook praktische ondersteuning zoals het maken van nieuwsbrieven.

Meer resultaat in minder tijd

Hildijk wil zelfstandig ondernemers inspireren en tactieken leren hoe ze zich effectief met hun (potentiële) klanten kunnen verbinden, om meer resultaat in minder tijd te creëren waardoor ze volop van het leven kunnen genieten.

Wat leveren onze diensten jou op?

  • Tijdsbesparing – door een expert het werk te laten doen
  • Dankzij automatiseren van processen kun je meer in minder tijd
  • Klanten weten je te vinden
  • Hogere kwaliteit van communicatie
  • Hogere conversie
  • Een betere balans tussen werk en privé
"Door samen te werken, onze bronnen aan te boren en onze krachten te bundelen, kunnen we zeer succesvol zijn."
Ronald Reagan
Wat wil jij bereiken?

Neem vrijblijvend contact met me op en laten we kijken hoe we je nog succesvoller kunnen laten zijn!

Maximise-your-business-myb-programma1-lr

Hilleen heeft kennis van zaken, weet altijd leuke voorbeelden aan te dragen en vooral haar tomeloze enthousiasme voor emailmarketing maken haar tot een topadviseur!

Carmen
Marketing Professional, Ambo|Anthos Uitgevers

Deel deze pagina:

Deel deze pagina:
Deze website maakt gebruik van anonieme cookies voor analytische doeleinden en er kunnen cookies van derden worden geplaatst bij het doorklikken naar andere partijen of het bekijken van video's.