Gezocht: 5 ondernemers die in 3 maanden MEER resultaat in MINDER tijd willen

Het eerste kwartaal van 2019 wil ik een het groepsprogramma Maximize Your Business lanceren, waarin ondernemers leren met minder inzet, meer resultaat te bereiken. Dit programma gaat € 495 per maand kosten.

Voordat ik dit groepsprogramma lanceer wil ik graag 5 ondernemers 1 op 1 helpen om meer resultaat in minder tijd te bereiken. Ik wil de directeur/eigenaren 3 maanden begeleiden tegen het sterk gereduceerde tarief van € 250 per maand, dus totaal € 750,-. Mijn streven is dat dit bedrag dankzij mijn aanpak snel wordt terugverdiend. Want mijn doel is meer omzet, meer klanten, meer winst, meer lol, meer bevrediging in minder tijd.

Ken jij een ondernemer die:

  • Geen starter is
  • Klanten heeft
  • Moeite heeft meer klanten te vinden
  • Moeite heeft meer inkomen te realiseren
  • En graag meer resultaat in minder tijd wil bereiken omdat je werkt om te leven en niet leeft om te werken?

Ken je iemand die hiermee worstelt? Wil je mijn bericht naar die persoon doorsturen? Je helpt me daar enorm mee.

Via mijn online boekingsmodule kan een gratis sparsessie worden ingepland. Ik heb de komende 2 weken mijn agenda aardig leeg gemaakt.
Winst voor de ondernemer: Hij of zij verlaat het gesprek geïnspireerd en met een aantal praktische tips en quick-wins.
Winst voor mij: Ik leer van elk gesprek waar de uitdagingen liggen en wil die kennis gebruiken om mijn programma zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoefte.

Na de sparsessie bepaalt de ondernemer pas of hij de 3 maanden begeleiding voor € 750,- echt wil. Dat is 50% korting op het reguliere tarief én in plaats van groepscoaching profiteert hij/zij dan van 1 op 1 coaching.

Wil of kun je niet 3 maanden investeren, maar heb je wel een half uur de tijd? Schroom niet en plan een sparsessie. Want die helpen me al enorm!

Spreek ik je snel? Alvast bedankt!

Hartelijke groet,

Hilleen

Deel deze pagina:


Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van anonieme cookies voor analytische doeleinden en er kunnen cookies van derden worden geplaatst bij het doorklikken naar andere partijen of het bekijken van video's.