"Alleen kunnen we weinig, maar samen kunnen we veel"
Helen Keller

Effectief communiceren met je klanten en eenvoudig nieuwe klanten vinden?

Hilleen heeft kennis van zaken, weet altijd leuke voorbeelden aan te dragen en vooral haar tomeloze enthousiasme voor emailmarketing maken haar tot een topadviseur!

Carmen
Marketing Professional, Ambo|Anthos Uitgevers

Deel deze pagina:

Ik maak jouw nieuwsbrief

nieuwsbrief-maken-1980-1200-lr

Online en interactieve teksten schrijven kan niet iedereen even goed. En misschien vind je het lastig om de mogelijkheden die je huidge e-mailtool heeft, te gebruiken. Is het versturen van de nieuwsbrief een steeds terugkerende uitdaging geworden, waar je steeds weer tegenop ziet? Of ben je succesvoller in het doen van andere dingen en wil je het maken van de nieuwsbrief liever uitbesteden?  Of wil je meer resultaat halen met je nieuwsbrief? In al deze gevallen kan ik je perfect helpen.

Ik ben goed in e-mailmarketing en als je zelf doet waar jij goed in bent en laat doen waar een ander goed in is, dan heb je de succesformule te pakken!

Voor € 597 per maand maak ik 2x per maand je nieuwsbrief. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent. We spreken voor minimaal een half jaar af zodat je ook echt progressie van het resultaat ziet.

Regel en betaal direct online 

Wat kun je voor je laten doen?

Interactieve teksten schrijven voor nieuwsbrieven die kort en bondig zijn en uitnodigen om te klikken voor meer informatie. Teksten die je in je nieuwsbrief hebt, wijken af van wat je op je site hebt staan, waar je rekening moet houden met trefwoorden en SEO (Zoekmachine optimalisatie). Als jij aangeeft welk artikel of onderwerp je wilt plaatsen in je nieuwsbrief en wat je tone of voice is, dan kan ik de tekst voor je herschrijven, dan wel redigeren.

Lukt het je wel om je teksten te schrijven, maar vindt je het opmaken lastig? Heb je weinig ervaring in het maken van passend beeldmateriaal, weet je niet wat je moet doen om kleuren te veranderen in de html. Misschien gebruik je al een mailprogramma zoals Mailchimp, Copernica, Clang, Mailplus, Hello Dialog, Mark-I. Ik heb ervaring in zeer veel verschillende e-mailprogramma’s en ik ben snel thuis in nieuwe software.

Wees daarom geen hele dag kwijt aan het maken van je nieuwsbrief, maar laat mij dit voor je doen. Jouw tijd is kostbaar. Iemand die goed is in nieuwsbrieven opmaken, kost het ook veel minder tijd. En die tijdsbesparing = een kostenbesparing die je weer kunt gebruiken voor andere zaken!

Je verstuurt regelmatig een nieuwsbrief. Maar deze wordt door minder dan 35% van je abonnees gelezen, er vindt weinig interactie plaats en je haalt er nauwelijks omzet uit. Dan is het hoog tijd een expert te laten kijken hoe je je nieuwsbrief kunt verbeteren. Als je mij je nieuwsbrief laat maken, zal ik automatisch optimaliseren. Het bekijken van de rapportage is noodzakelijk om te leren. En het doen van A/B testen helpt om te ontdekken waar je doelgroep het best op reageert.

Deel deze pagina:
Deze website maakt gebruik van anonieme cookies voor analytische doeleinden en er kunnen cookies van derden worden geplaatst bij het doorklikken naar andere partijen of het bekijken van video's.