This page is also available in: English

27 april 2022 (en daarna nog regelmatig bijgewerkt om het actueel te houden)

ALTERNATIEF PENSIOEN EN PASSIEF INKOMENNRGY - DEFI - Gedecentraliseerd Financieel Systeem

Ik heb de indruk dat er in de wereld van crypto een nieuwe revolutie aan de gang is. Eentje waarbij het niet langer draait om geld te verdienen via het traden (coins kopen en verkopen), maar dat er nieuwe manieren van geld verdienen bijkomen, die blijkbaar ook een nieuwe generatie van mensen aanspreekt die het anders willen. Want het financiële systeem zoals we het kennen, gaat vroeg op laat op de schop. Alle landen in de wereld zijn failliet. Er wordt dagelijks enorme sommen geld bijgeprint (tegenwoordig kun je natuurlijk zomaar wat nulletjes toevoegen in de computer – tenslotte wil men van het contante geld af ;).  Sinds wij ons vorig jaar zomer (2021) zijn gaan verdiepen in Crypto, ontdekken we de mooie kanten ervan.

  • Crypto is gedecentraliseerd, wat betekent dat transacties op legio computers staan en dat fraude dus vrijwel onmogelijk is. Want het kraken van een computer, betekent niet dat de gegevens in alle andere computers ook zijn aangepast.
  • Crypto is van NIEMAND en tegelijkertijd van IEDEREEN! Dat betekent dat we er allemaal van kunnen profiteren. De bedenkers van iets kunnen iets helemaal uitdenken en programmeren en in zogenaamde smart contracts gieten (een smart contract is eigenlijk VOORAF vastleggen van de afspraken/formules met betrekking tot die specifieke Coin of Token, zodat er niet mee gesjoemeld kan worden.
  • Crypto gaat buiten de banken om en bijna alle crypto accounts zijn onzichtbaar voor de regeringen (behalve bijvoorbeeld Bitvavo, die de Nederlandse overheid informeert en Coinbase die de data doorgeeft aan de Britse regering van UK-inwoners! Maar vrijwel alle andere partijen geven niets door, waardoor regeringen geen idee heeft of en hoeveel jij hebt van of verdiend hebt met crypto. Zo lang je tenminste niet ‘geld’ vanuit je crypto account, overboekt naar een reguliere bankrekening! Want die transacties zijn natuurlijk altijd te herleiden.

Op 30 september 2022 werd een voor mij enorm belangrijke presentatie gegeven. Namelijk met uitleg over de plannen voor de CBDC ( Central Bank Digital Currency), die voor de hele wereld moet gaan gelden. En hoewel het 9 maanden geleden is dat we NRGY hebben gekocht, begrijp ik nu pas de echte waarom het zo enorm goed is om deel uit te maken van een gedecentraliseerd systeem:

Ik denk dat je nu wel begrijpt waarom het heel belangrijk is om een alternatieve inkomstenbron te hebben, dat niet kan worden gecontroleerd.. En hoe gaaf is het, dat je eenmaal investeert (vanaf € 350 dd 21 december 2022) en royalty’s ontvangt voor zo lang je de investering laat staan?!! NRGY is een uniek project dat de potentie heeft on elke maand gigantische bedragen te ontvangen.
We weten wat we daarmee willen doen! Zoveel mogelijk land kopen en allemaal vrijstaten creeëren over de hele wereld!

NRGY is een uniek DeFi project, waarbij jij een stukje van de bank kan zijn, waardoor andere bedrijven kunnen groeien. NRGY maakt gebruik revolutionaire financiële technologieën met veel aandacht voor het stimuleren van een groeiende netwerkgemeenschap.

Hierbij de uitleg van waarom NRGY als DEFI systeem werkt.
En hoe jij deel kunt uitmaken van een alternatieve bank:

Door dus te investeren in NRGY help je het mede mogelijk maken dat er meerdere DAPPS (Decentralised Applications) gemaakt kunnen worden. EN… 4% van de totaalomzet die alle DAPPS gaan maken wordt verdeeld per 25NRGY houder. Is er een account met 77 NRGY, dan telt deze als 3x mee! En iedereen die 500 heeft deelt mee in 1% van de totaalomzet.

Zelfs de groep van mensen met 25 NRGY is momenteel nog klein. Op 1 oktober was de stand ca. 1000 accounts. En ca. 25 met 500 NRGY of meer. Naarmate het project vordert, verkleint de kans dat iemand het zich kan permitteren om 25 NRGY te kopen.

Hoeveel kun je mogelijk verdienen door NRGY te staken?
Bekijk dit voorbeeld:

Bekijk hier wat het potentiële inkomen kan zijn:

21 december 2022
Twee maanden geleden werd verteld dat er zo’n 1000 accounts met 25 NRGY of meer zijn en 25 accounts met 500 NRGY of meer.
Maar nu we bijna aan het eind zijn van de eerste 40 weken minten en de gestakete NRGY NIET verkocht kon worden, is er een wijziging geweest.
Door zelf in Excel mogelijke inkomenscenario’s op een rijtje te zetten, was ik al tot de ontdekking gekomen dat het hebben van 500 NRGY weliswaar wat voordeel geeft, maar als je 20 accounts van  25NRGY zou hebben, kwam je beter uit.

Dat is inmiddels gewijzigd! Om te voorkomen dat veel mensen hun (overtollige) NRGY gaan verkopen, omdat ze er maar 25 nodig hebben, hebben ze nu aangegeven dat elke 25 NRGY zorgt voor een deel van de royalties. Heb je dus 75 NRGY dan ontvang je 3x het royaltie bedrag. En heb je 500 NRGY, dan ontvang je dus 20x het bedrag dat per 25 NRGY wordt uitgekeerd!

Daarnaast is er natuurlijk nog de 1% die naar de 500 NRGY houders gaat. En ook die groep groeit nu aanzienlijk. Vooral omdat Duane tijdens zooms deelt wat er aan het begin door de bedenkers is gekocht, kan ik een aardige schatting maken hoeveel x 500 NRGY er ongeveer is.

Ik heb daarom een berekening gemaakt waarin ik van nog eens 50% meer uitga. Hierin zie je al dat het hebben van 500 NRGY nu superlucratief is. EN… het mooiste… De prijs van NRGY is nu zo laag, dat je het voor nog geen € 6.500 hebt!! En wat een inkomenspotentieel. Wow!
En die bedragen die ik noem zijn niet onrealistisch:

De NFT markt had namelijk in 2021 al een verkoopvolume van 41 miljard!! En de grootste NFT marktplaats Open Sea verkocht voor maar liefst 1,26 miljard aan NFT’s in September 2022. Hun recordomzet dateert van januari 2022, toen ze maar liefst 5 miljard in 1 maand omzetten!! En het bedrijf is nog maar 5 jaar oud.

Bekijk hieronder het inkomenpotientieel!

Wat kan het hebben van 25 of 500 NRGY je opleveren? Bekijk het in dit overzicht.

StarStake is nog maar de eerste DAPP die is ontwikkeld in Januari 2023 echt van start gaat. In januari word ook nieuws verwacht omtrent een volgende project waar de omzet ook van mee gaat tellen! Want StarStake is maar het begin.

PS voor ons gaat het niet om rijk worden… Het is wat we met geld kunnen doen. En ons doel is zoveel mogelijk land kopen en vrijstaten over de hele wereld te creëeren. Ik hoop dat je die visie deelt en dat we hierin samen kunnen werken! Want hoe meer mensen een extreem hoog maandelijks inkomen hebben, hoe meer we kunnen bereiken!

Je kunt nu nog profiteren van een enorme waardevermeerdering. Want je koopt NRGY op het Ethereum netwerk voor ca. $12 dollar (klik hier voor de actuele koers) . Je staket NRGY (zet NRGY vast) op het Matic/Polygon netwerk, waar de koers momenteel ruim $453 dollar waard is!

je investering is dus direct 37x meer waard Een ROI (return on investment) van 3775%!! En dat is zonder dat er een royalty is uitgekeerd!

Wat is je totale investering momenteel?

25 NRGY à $12 + $5-25 aan transactiekosten = ca. €325,-
500 NRGY à $ 12 + ca. $150 transactiekosten = ca. € 6.200,-
(PS bij 500 NRGY in een keer gaat er vrij veel verloren. Advies is om het in kleine pakketjes te kopen van bijv. 50 NRGY)


Deze berekening is gemaakt met de koers van 21 december 2022
Klik hier voor de actuele koers van NRGY op ETH netwerk
Klik hier voor de actuele koers van NRGY op Polygon/Matic netwerk

Stroomdiagram gemaakt door BonCryptoGuy voor snel inzicht:

Nu vraag je je misschien af, ja leuk dat ik meedeel in omzet van DAPPS maar wie zegt dat die gaan komen?

GOED NIEUWS! De eerste DAPP wordt momenteel in fases gelanceerd en zal medio januari 2023 volledig zijn uitgerold, al geven ze duidelijk aan dat het een Versie 1 is. Er wordt ook al gewerkt aan een versie 2, 3 en 4!!

En het is een bijzonder revolutionair idee: Een NFT op royalty’s gebaseerde marktplaats voor intellectueel eigendom. Een plek waar creators hun eigen economie krijgen!! Hoe cool is dat!
Het heet STARSTAKE en stelt iedereen die content maakt (muzikant, zanger, artiest, kunstenaar, architect, ontwerper, etc) in staat om direct een interactie met hun fans te creëren, danwel een fanbase op te bouwen. Van crowdfunding tot het verkopen van tickets, van merchandising tot het belonen van fans die de laatste single delen op social media. ALLES is mogelijk. Zelfs het hebben van een eigen coin. EN een aparte economie.
Los van de grote social media bedrijven. Los van de grote banken. Buiten de matrix.

Hieronder tref je een korte introductie van STARSTAKE. Om snel een beeld te krijgen.

En zo ziet de Creator Hub voor Sterren en Merken eruit:

Inmiddels heeft StarStake een tweede pre-launch gedaan en deze is terug te kijken.

Wil je graag meer details weten over dit nieuwe platform? Misschien ben je zelf iemand die te maken heeft met intellectuele eigendommen (zanger, tekstschrijver, auteur, architect, receptenmaker, medicijnenfabrikant, filmproducent, ontwerper, artiest, kunstenaar etc., dan is het zeker interessant om te bekijken en verder te delen met iedereen die in dat gebied actief is, want zij kunnen daar straks gratis een account aanmaken. En persoonlijk denk ik dat iedereen die er in het begin bij betrokken is, enorm gaat profiteren, en zal profiteren van een grotere bekendheid, dankzij het feit dat het aanbod in het begin van deze startup nog niet enorm zal zijn.

Het project heeft aardig wat vertraging gehad. Mede omdat er nog NIETS in de hele wereld is dat hierop lijkt. En nadat ze ook hun doelgroep erbij betrokken hebben, de keuze hebben gemaakt dat de volgers en fans van stars en brands ook zonder crypto moeten kunnen kopen, is het technisch gezien een enorm hoogstaand project geworden. Volledig in WEB 3 technologie, wat betekent dat het volledig GEDECENTRALISEERD is! Joehoe! En wat heel belangrijk is… Dit is een uitweg voor iedereen die de algoritmes van Facebook, Instagram, Twitter, Youtube etc zat is, omdat de data van jou is! Zelfs een e-mail wordt als NFT verstuurd! En ik als fan wil natuurlijk graag op de hoogte blijven als ik mijn STAR steun door het kopen van tickets, crowdfunding, NFT bucks, merchandising, schilderijen of wat dan ook. Er is op StarStake een persoonlijke connectie die nergens anders zo makkelijk lukt. EN, de STAR kan zelfs zijn fans belonen door bijv. een deel van de royalty’s beschikbaar te stellen aan een superfan die bijv. 10 songs heeft gedeeld. (Bijna) alles is mogelijk!

Aan de slag? Volg het stappenplan klik hier!

Wil jij ook deel uitmaken van de alternatieve bank en investeren in NRGY? Ik heb alle stappen voor je op een rij gezet zodat zelfs een beginneling dit gaat lukken!

LET OP:
> Sla geen stappen over, geef NOOIT iemand je wachtwoord met toegang voor je cryptowallet (de 12 woorden).
> Alleen je walletadres kun je delen met iedereen (kun je zien als je bankrekeningnummer)

Volg alles over NRGY in de officiële groep op Discord

DISCLAIMER

Investeren doe je op eigen risico. 
Wij geloven in dit project. Volgen de wekelijkse zooms voor meer kennis.
En gunnen jouw dit alternatieve passieve inkomen ook, 
zodat je de vrijheid hebt om te doen in het leven wat je wilt.
 We kunnen je geen enkele garantie geven.
Wel heb je invloed op het succes. 
Door anderen bijvoorbeeld over Starstake te vertellen EN ook over hun kans op een passief inkomen. 
Als Starstake eenmaal succesvol is, zullen alleen de rijkeren nog 25 NRGY kunnen staken.

Andere blogs in de categorie passief inkomen:

NEXO als alternatieve bank

This page is also available in: English

NRGY Stappenplan om NRGY te kopen en te staken

This page is also available in: English

Passief Inkomen met DRIP

This page is also available in: English

Deel deze pagina via: